بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نه اینستا ندارم ببینم. احتمالا تکه تکه شدن بچه موقع کورتاژو داره نشون میده. اولین باری که دیدم حالم تا چندروز بد بود دلم به حال همه جنین های بی دفاع سوخت...
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
یه عده هرکاری رو کنارش یه سری توجیهات منطقی میذارن فقط برای اروم شدن وجدانشون.
جنین میکشن میگن
حیوانو عقیم میکنن
خدا عجب صبری داره...😔
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
ن مال ی خانمه ک مرده و اون دنیا عاقبت کارش رو دیده
چیه عاقبتش میشه بگی؟
بچه ای ک سقط کرده بود رو میبنیه جلو چشمش مث ب پسر کوچولو خوشگل شبیه بچه هاش و بهش حس مادری داره بعد ی پرنده مانند جلو چشمش تیکه تیکش میکنه میخورتش دوباره بچه درست میشه با گریه از مادرش میخاد نجاتش بده باز همون اتفاق
هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
بچه ای ک سقط کرده بود رو میبنیه جلو چشمش مث ب پسر کوچولو خوشگل شبیه بچه هاش و بهش حس مادری داره بعد ...
وای چه دردناک😢😢😢