2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم چند دقیقه پیش تو اینستا اینو دیدم اعصابم خورد شد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من نه اینستا ندارم ببینم. احتمالا تکه تکه شدن بچه موقع کورتاژو داره نشون میده. اولین باری که دیدم حالم تا چندروز بد بود دلم به حال همه جنین های بی دفاع  سوخت...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

یه عده هرکاری رو کنارش یه سری توجیهات منطقی میذارن فقط برای اروم شدن وجدانشون.

جنین میکشن میگن

حیوانو عقیم میکنن 

خدا عجب صبری داره...😔

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
من نه اینستا ندارم ببینم. احتمالا تکه تکه شدن بچه موقع کورتاژو داره نشون میده. اولین باری که دیدم حا ...

ن مال ی خانمه ک مرده و اون دنیا عاقبت کارش رو دیده

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
یه عده هرکاری رو کنارش یه سری توجیهات منطقی میذارن فقط برای اروم شدن وجدانشون.  جنین میکشن میگ ...

واقعا عجب صبری داره

ن مال ی خانمه ک مرده و اون دنیا عاقبت کارش رو دیده

چیه عاقبتش میشه بگی؟

چیه عاقبتش میشه بگی؟

بچه ای ک سقط کرده بود رو میبنیه جلو چشمش مث ب پسر کوچولو خوشگل شبیه بچه هاش و بهش حس مادری داره بعد ی پرنده مانند جلو چشمش تیکه تیکش میکنه میخورتش دوباره بچه درست میشه با گریه از مادرش میخاد نجاتش بده باز همون اتفاق

بچه ای ک سقط کرده بود رو میبنیه جلو چشمش مث ب پسر کوچولو خوشگل شبیه بچه هاش و بهش حس مادری داره بعد ...

وای چه دردناک😢😢😢