2777
2789
عنوان

کاری بوده که

271 بازدید | 17 پست

فکر کنید از پسش برنمیآید اما اومده باشید

مثلاً من فکر میکردم رانندگی نکنم اما شوماخر شدم

فکر میکردم من نمیتونم کانال یوتیوب داشته باشم اما زدم (سرگرمی)

درآمد زایی نیست اما انشاالله که درآمد زایی هم کنم

فکر میکردم خودم ماشین نمیتونم بخرم چند سال پیش (سه سال پیش خریدم)

فکر میکردم با اون استرس و فوبیا از بلندی نمیتونم بپرم اما از برج میلاد پریدم!

اگر دوست دارید شما هم از غیر ممکن هایی که ممکن کردید بگید بقیه بخونن

فکر میکردم کسی رو که عاشقشم( به درد بخور نبود و نمیتونستم برم ابراز کنم) رو هرگز نمیتونم فراموش کنم اما چله یاسین گرفتم و چند وقت بعدش تونستم

اضطرابهای وحشتناکی داشتم فکر میکردم هیچ وقت حل نمیشه اما الان دیگه خیلی بهترم

فکر میکردم قراره تا ابد غصه ظاهرم رو بخورم اما الان دیگه اصلا برام مهم نیست

میدونی من حتی گاهی فکر میکنم از پس مشکلات روحی و ذهنی برآوردن حتی سخت تره

فوبیای شدید به مار داشتم و فکر میکردم هیچوقت نمیتونم با این ترس کنار بیام ولی همین چندوقت پیش باهاش کنار اومدم و خودمو باهاش روبه رو کردم ، و چون گذشته ی سختی داشتم هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی انقدر تو زندگی خوشبخت باشم و انقدر ارامش داشته باشم ولی الان خودمو خوشبخت ترین میبینم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فوبیای شدید به مار داشتم و فکر میکردم هیچوقت نمیتونم با این ترس کنار بیام ولی همین چندوقت پیش باهاش ...

به به بهترین حسی که هر کس میتونه تجربه کنه شما تجربه کردی خوشبخت ترین آدم و آرامش زیاد :)

چطوری شوماخر شدی؟ اول که گواهینامه گرفتی تنها نشستی؟

نه دیگه چند سال ننشستم میترسیدم صرفا گرفتم که بگم منم گواهی نامه دارم:)بالاخره نشستم بعدچند سال از جاهای خلوت و نزدیک شروع کردم الان هم جاهای شلوغ خلوت در تردد و ترافیک همه مدلی عالیم خداروشکر icon

تنهایی جاهای خلوت نشستی؟؟ کسی کنارت نبود؟؟منم همین مشکلو دارم

نه اول گفتم میرم نانوایی به بهانه خرید مثلاً حالا من نانوایی نرفتم تو عمرم با ماشین میرفتم !گفتم بستنی بخرم میام رفتم .گفتم برم خرید خونه کنم از مارکت سر چهارراه رفتم !.دیگه بالاخره ماشین رد میشد از کنارم بیابون که نیست شلوغ .آروم با دنده یک بعد دو . ماشین هم خاموش میکردم ولی الان یاد گرفتم .روزهای اول که نه تنهایی میترسیدم بعد از دو سه هفته تنهایی رو شروع کردم از جای خلوت

نه اول گفتم میرم نانوایی به بهانه خرید مثلاً حالا من نانوایی نرفتم تو عمرم با ماشین میرفتم !گفتم بست ...

منم گواهینامه دارم بابام نمیذاره تنها بشینم ..

کسی کنارمه تمرکزم بهم میریزه .بفکر هستم ماشین خودمو بخرم دیگه بدون ترس برم....

منم گواهینامه دارم بابام نمیذاره تنها بشینم ..کسی کنارمه تمرکزم بهم میریزه .بفکر هستم ماشین خودمو بخ ...

ماشین بخری راحتی منم با ماشین خودم راننده شدم اول پراید بود بعد عوضش کردم

فکر میکنم اگه موتور بخرم، همون ثانیه اول باهاش تصادف میکنم و نمیتونم کنترل کنم و برونم،

ولی الان موتور سنگین میرونم و عشق میکنم،

البته... تصادفم کردمااا، هرچند من کاره ای نبودم، از پشت کوبیدن بهم منو پرت کردن تو آسمون 😀💔

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘