2777
2789
عنوان

ناراحتم....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 46 پست
کاملا درکت میکنم عزیزم. آدم حتی این لحظه هم درون خودش دنبال مقصر میگرده و خودشو مقصر میدونه 

شاید باورتون نشه.اماباوجوداینکه واسشون دخترکامل و بی نقصی بودم مدام خودم وارسی میکنم که مبادامشکلی داشتم.

تازگیا اعتمادبنفسمم نسبت به ظاهرم ازدست دادم

بله کاملا درست میگی. من چون به ایشون علاقه داشتم احساس میکردم برای تعهدِ به حرف قلبم احتیاج هستش که ...

حیف که اصلا نمیفهن چه کسی رو از دست دادن

امیدوارم که روزی پشیمون بشن ولی هیچ راه برگشتی نداشته باشن شاید اون موقع به اشتباهشون پی ببرن

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورتون نشه.اماباوجوداینکه واسشون دخترکامل و بی نقصی بودم مدام خودم وارسی میکنم که مبادامشکلی د ...

واقعا همینطوره و من کامل درک میکنم حرفتون رو و قبول دارم 

کاش میدونستم چطوری میشه از این حس بیرون اومد😔😔

واقعا همینطوره و من کامل درک میکنم حرفتون رو و قبول دارم  کاش میدونستم چطوری میشه از این حس بی ...

من چادرمیپوشم،ایشون همون ابتدا گفتن که دخترچادری دوس دارن و چادر واسشون اهمیت داره‌

منم باوجوداینکه بعضا درموقعیتهایی نمیپوشیدم قبول کردم.

سعی کردم خودمو باعلایق همسرآیندم وفق بدم و به خواستش احترام بزارم.

اماایشون احساس میکردم که از سازگاربودن من سواستفاده کردن و این اواخرمیگفت حتی رژ هم نبایدبزنی!!!

میخوام بگم من واسش احترام قائل شدم

امااون ازاحترامِ من سواستفاده کرد...

درصورتی که هردختردیگه ای بود وهمون اول خیلی جدی بهش میگفت درموردنحوه ی پوششم خودم تعیین کنندم قطعا ایشون هم سواستفاده نمیکرد‌‌‌

خودشون چندتامشکل ظاهری داشتن که دوس نداشتم اما هیچ وقت بروم نمیاوردم😊مثل میگفت شکمم بزرگ شده،بیرون اومده و این حرفاباوجوداینکه واقعا شکمش رو دوس نداشتم میگفتم آره درستش کن.اماخیلیم بدنیست.نگرانش نباش😊

ولی من چندتاجای جوش داشتم مدام به وضوح بهم میگفت دوسشون ندارم...

اینا فقط بخش کوچیکی از رفتارخودخواهانشه

واقعا همینطوره و من کامل درک میکنم حرفتون رو و قبول دارم  کاش میدونستم چطوری میشه از این حس بی ...

هرزمانی به تماس تصویری یاصوتی اراده میکرد باید قبول میکردم.گاهی میگفتم خونه نیستم یاشرایطم مناسب نیست میگفت توبه من اهمیت نمیدی و میرفت

اصلادرک نمیکرد که همه ی آدما گاهی ممکنه موقعیت وشرایط تماس تصویری یاحتی صوتی نداشته باشن و این ارتباطی به اهمیت دادن یاندادن نداره!

اگر میگفتم تماس تصویری باشه واسه یه ربع دیگه تامن شرایطم مناسب بشه میگفت ماهمو درک نمیکنم.

دقیقا اینطوری استدلال میکرد

هرزمانی به تماس تصویری یاصوتی اراده میکرد باید قبول میکردم.گاهی میگفتم خونه نیستم یاشرایطم مناسب نیس ...

اگه آدم مثل خودشون بود هیچ وقت دلش نمیسوخت ولی نمیدونم حکمت خدا چیه که همیشه بدترین آدماشو سر راه بهترینها قرار میده

خیلی با خودم فکر میکنم ولی هیچ وقت به جواب نرسیدم😔😔😔

اگه آدم مثل خودشون بود هیچ وقت دلش نمیسوخت ولی نمیدونم حکمت خدا چیه که همیشه بدترین آدماشو سر راه به ...

عزیزدلم.آروم باش.همه چیوبسپاربه خودش.مطمئن باش آخرش یه روزی جوابتومیگیری😍

عزیزدلم.آروم باش.همه چیوبسپاربه خودش.مطمئن باش آخرش یه روزی جوابتومیگیری😍

امیدوارم که به جواب برسم ولی  این روزهایی که از جوونی آدم با عذاب و ناراحتی میگذره هیچ وقت برنمیگرده

کاش یه روزی اونهایی که باعث ناراحتی ما شدن همین حال ما رو تجربه کنن

آدم فقط دلش برا خوبیای ک کرده میسوزه چقد سخته از خودت بپرسی مگه چی کم گذاشتم😔

وای من من اگر بدونی برا یه نفر چققققققققققدر سنگ تموم گذاشتم. وای از خونمون غذا میپختم براش می‌بردم. اصلا یه کارهایی میکردم براش که مخم سوت میکشه یادشون میفتم. تف تو ذات این آدمها. بعد یه سال فهمیدم با یه نفر درارتباط 

امیدوارم که به جواب برسم ولی  این روزهایی که از جوونی آدم با عذاب و ناراحتی میگذره هیچ وقت برنم ...

آینده ازنظرماپنهانه؛امافقط یه چیزی روخوب میدونم که الآن شاید درکش واسمون سخت باشه.

چندسال دیگه به این فکرخواهیم کرد که چرابیهوده فکروذهن وزندگیمون رو صرفِ فکرکردن به مسائل وافرادی کردیم که واقعاهیچ اهمیتی نداشت؟!

آیا بهاش اونقدری بودکه اززندگی وپیشرفت و ترقی خودمون بگذریم؟!از خندیدن وشادبودن وزندگی کردن بگذریم؟!برای چی؟!برای چیزی که ازیه جایی به بعدهیچ وقت نبوده؟!

فقط میدونم اگه این روزا رو خیلی ازدست بدیم،دقیقا همون روزا یه حسرتِ مسخره وتموم نشدنی  داریم که من چقد کوتاه فکرمیکردم...

نزار زندگیت وآیندت ازدستت خارج بشه دخترجآن🌱

بلندشو وزخمهاتوالتیام ببخش🌱

هیچ میدونستی یکماه دیگه یه آزمون مهم دارم که بخاطراون آقاکل زمانومو ازدست دادم؟!هیچ میدونستی آخرین فرصتمه وهیچ میدونستی اونقدری درک نداشت که شرایطم روببینه وفعلا برای گفتن چنین حرفی دست نگه داره؟!

اما اون بی درک ترازچیزیه که باتوضیح وحرف بشه درستش کرد.

خب راهش چیه؟راهش اینه که پاشم وعین یه شیردختر بجنگم واسم پیشرفتم👍🏻اونوقت مطمئنم درآینده حسرتی هم نخواهم خورد.

اونوقت مطمئن میتونم اوتقدر"مهم"باشم که ارزش ولیاقتم بالاتربره.

سعی کن فراموشش کنی😔

امیدوارم به عدالت خدا....💔

آینده ازنظرماپنهانه؛امافقط یه چیزی روخوب میدونم که الآن شاید درکش واسمون سخت باشه. چندسال دیگه به ا ...

افرین خیلی قشنگ گفتی عزیزم تحسینت میکنم بخاطر این روحیه قوی که داری و انشالله بهترینها در انتظارت باشه

خیلی خوشحال شدم که با شما آشنا شدم و صحبت کردم دوست عزیزم

امیدوارم یک روز به گذشته مون بخندیم و شاکر خدا باشیم بابت داشتن بهترین آینده

افرین خیلی قشنگ گفتی عزیزم تحسینت میکنم بخاطر این روحیه قوی که داری و انشالله بهترینها در انتظارت با ...

قربونت عزیزم🌱

معلومه که منم با حرفهات آروم‌وخوشحال شدم😍💜

ان شالله چرخ زندگی واست یجورِ قشنگی بچرخه که خودت کیف کنییی🌸🌸

برای منم دعاکن تواین آزمون موفق باشم.

یکماهه بایستی برتربشم.

مراقب خودت باش🌸

قربونت عزیزم🌱 معلومه که منم با حرفهات آروم‌وخوشحال شدم😍💜 ان شالله چرخ زندگی واست یجورِ قشنگی بچ ...

فداتشم عزیزم ممنونم بابت دعاهای قشنگت❤❤🌹🌹

چشم قابل باشم حتما دعات میکنم عزیزدلم انشالله یک ماهه دیگه با خبر قبولیت توی آزمون خوشحالم کنی و به تمام آرزوهای قشنگت برسی الهی آمین🙏🙏😍😍😍😍