2777
2789
عنوان

ناراحتم....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخوام ازخودم تعریف کنم اما دراخلاق و خوش برخوردی بین همه زبانزدم.ظاهرخوبیم دارم خداروشکر😊 ایشون ...

اون لیاقت شما رو نداشت عزیزم انشالله بهترینها سر راهت قرار میگیره بخاطر قلب مهربونت

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
شما که اونقد ماهی  پس شک نکن لیاقتت بیشتر از ایناس

من همیشه درست زندگی کردم و هیچ وقت تومسیرکج پانذاشتم.همیشه پاک بودم و اهل درس والانم شرایط خوبی دارم خداروشکر

همه ی اینابه هوای این بوده که فقط با یک فردمناسب آشنابشم‌و بیهوده وقتم رو برای افراد دیگه تلف نکنم.

اماخب...

چی بگم‌که درکلام نمیگنجه😊

نمیخوام ازخودم تعریف کنم اما دراخلاق و خوش برخوردی بین همه زبانزدم.ظاهرخوبیم دارم خداروشکر😊 ایشون ...

درسته پسرا اینجورین که اگه زیاد بری دنبالشون ازت فرار میکنن ولی کسی که ازشون دور میشه یا طرفشون نمیره واسشون جذاب تر و دست نیافتنی تره.فدای سرت تجربه شد خودتو ناراحت نکن ولی مطعنا برمیگرده اما اینبار حواستو جمع کن که باز ضربه نخوری

دقیقا عزیزم. ولی نمیدونم چرا همیشه همون که تقدیرمون نیست مهرش به دلمون میفته😥😥

نمیدونم به فرضیه جفت روحی اعتقاد داری یانه 

ولی این فرضیه میگه شما با جفت روحیت ملاقات میکنی 

و تمام ادمایی که توی زندگیت میان و میرن همه درسایی برات دارن که به اون امادگی برسی که بتونی جقتتو ملاقات کنی

اون لیاقت شما رو نداشت عزیزم انشالله بهترینها سر راهت قرار میگیره بخاطر قلب مهربونت

ممنونم هلیاجان.

ایشون اولین تجربه واولین علاقه من بودن.

حقیقتا نسبت به ازدواج وآشنایی دوباره بی میل شدم و نظرم عوض شده😔

نمیدونم به فرضیه جفت روحی اعتقاد داری یانه  ولی این فرضیه میگه شما با جفت روحیت ملاقات میکنی&n ...

چه جالب😊💛

من شاعرم،نویسندگی هم میکنم و بلحاظ روحی بسیارحساس و احساساتیم😔بازهم میگم؛قصدم به هیچ عنوان تعریف ازخودم نیست!اما بشدت ازسمت این آقاضربه خوردم...

نمیدونم به فرضیه جفت روحی اعتقاد داری یانه  ولی این فرضیه میگه شما با جفت روحیت ملاقات میکنی&n ...

کاش زمانش مشخص بود. مگه آدم چقدر باید عذاب بکشه تا به تقدیرش برسه

درسته پسرا اینجورین که اگه زیاد بری دنبالشون ازت فرار میکنن ولی کسی که ازشون دور میشه یا طرفشون نمیر ...

بله کاملا درست میگی.

من چون به ایشون علاقه داشتم احساس میکردم برای تعهدِ به حرف قلبم احتیاج هستش که غرورمو زیرپابزارم،اماخب واقعا نمیدونستم صبوری و تحمل اینچنین آدمی میسازه ازشون!

ضمن اینکه تصورم این بودش که خانم باید بتونه بانقصهای اخلاقی فردموردعلاقش بسازه و وسعی کنه به مرور زمان روش تاثیرمثبت بزاره.

امامتاسفم که من موفق نشدم

چه جالب😊💛 من شاعرم،نویسندگی هم میکنم و بلحاظ روحی بسیارحساس و احساساتیم😔بازهم میگم؛قصدم به هیچ ع ...

درموردش مطالعه کن ، بدی نداره 

این خانم منو با این موضوع اشنا کرد ،خیلی جالبه به نظرم

Acupofgoodmood

توی یکی از پستاش درمورد جفت روحی کامل توضیح داده  

ممنونم هلیاجان. ایشون اولین تجربه واولین علاقه من بودن. حقیقتا نسبت به ازدواج وآشنایی دوباره بی می ...

کاملا درکت میکنم عزیزم. آدم حتی این لحظه هم درون خودش دنبال مقصر میگرده و خودشو مقصر میدونه