مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عنوان توروخدا بیاید واسه بابام 160 بازدید | 17 پست دعا کنید ،همه کسمه امروزاونقدر درد کشید هی گفت دارم میمیرم .دعا کنید براش فردا میخایم ببریم بستری کنیم .خداکنه هرچی قراره سرش بیاد ب من بشه فقط من تحملشو ندارم بابانداشته باشم .فکرشم داره دیونم میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1400/03/09 | 20:35 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عزیزم چندسالشونه ۶۰ 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آقـامیلادm عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 882 خدا خودش بخیر کنه سلامتیشو از خدا میخوام بد به دل راه ندین خدا بزرگه کاربر آقا
zhobin عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3763 براشون صلوات فرستادم انشاالله تا ۱۵۰ سال دیگه ام سایش بالا سرت باشه
کیت عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 23360 ۶۰ وای چه جوونن دم اذانه براشون دعا میکنم مطمئنم خوب میشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 خدا خودش بخیر کنه سلامتیشو از خدا میخوام بد به دل راه ندین خدا بزرگه ممنون 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 وای چه جوونن دم اذانه براشون دعا میکنم مطمئنم خوب میشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خیلی ممنون 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 خدا شفا بده ان شاءالله براشون حمد شفا میخونم. خیلی گلی 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 براشون صلوات فرستادم انشاالله تا ۱۵۰ سال دیگه ام سایش بالا سرت باشه لطف کردین ممنون 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
mamanjooniii عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 940 عزیزم به این وقت عزیز از خدا میخوام که شفا پیدا کنه خیلی ناراحت شدم باردارم ان شاالله که دعام برآورده بشه