مگنام مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عنوان توروخدا بیاید واسه بابام | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 17 پست دعا کنید ،همه کسمه امروزاونقدر درد کشید هی گفت دارم میمیرم .دعا کنید براش فردا میخایم ببریم بستری کنیم .خداکنه هرچی قراره سرش بیاد ب من بشه فقط من تحملشو ندارم بابانداشته باشم .فکرشم داره دیونم میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1400/03/09 | 20:35 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عزیزم به این وقت عزیز از خدا میخوام که شفا پیدا کنه خیلی ناراحت شدم باردارم ان شاالله که دعام ... وای مرسی بخدا کلی امیدوار شدم ب دعات 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
mamanjooniii عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 940 وای مرسی بخدا کلی امیدوار شدم ب دعات ،❤️❤️باباها امید دختران خدا هیچ دختری رو ناامید نکنه
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 ،❤️❤️ باباها امید دختران خدا هیچ دختری رو ناامید نکنه بخدا حرف دلمو زدی ،انگار دنیاسرم خراب شده داغون ترین ادمم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭