2777
2789
عنوان

پدرشوهر🙄

1060 بازدید | 66 پست

بچه ها پدرشوهرم خیلی پرووعه قبلنم گفتم تاپیک زدم ک دوماه عروسی کردم هرروز ناهارا میاد خونمون چون محلش کارش با شوهرم یجاس مادرشوهرم دارم بعد نمیره خونه خودش قبلا از خونه غذا میورد از وقتی من عروسی کردم اینجا تلپه تازه غذام نیپزم میگه من فلان چیزو دوس ندارم ماکارانی و کوکو بادمجون نمیخوره منم همش برنج و مرغ و گوشت میزارم..بعد امروز ظهر داشتم ب شوهرم میگفتم ک کلید ک داری ایفون و نزن بیا بالا دیگه بعدباباش دراومد گفت ینی اشتباه میکنه ایفون و میزنه خاستم بگم اخه مگه من با تو حرف زدم بتوچه ک میپری وسط منم هیجی در جواب نگفتم 

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلپه یعنی چی اسی؟

پیسته...

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
خب واسش غذا بفرست تو محل کارش بخوره 

ب شوهرن گفتم میگه نه میام خونه 

تازه من میگم تو بحثای بینمونم حرف میزنه دخالت میکنه

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰