2777
2789
عنوان

پدرشوهر🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 66 پست
دعا کنین اینم فوت کنه راحت شم من بخدا ایقد احترام میکنم تو روشون ولی اخر میدونم ذات نداره  من ...

ای کاش باردار بودی

وگرنه جلوش فقط بالا می اوردی میرفت دیگ پیداش نمیشد 

ی😅😅😅😅

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
اون حیا ندارد امروز ب شوهرم میگم میخام برم ارایشگاه میگه زن همش دردسره ارایشگاه برا چی ب چ درد میخو ...

وا خب سنگین باش یکم قیافه بگیر بفهمه حوصلشو نداری چرا باید این حرفهارو پیش پدر شوهرت بزنی؟؟؟اصن خودتو یکم ب بیحالی بزن بزور سفره بزار برو اتاق دراز بکش شوهرت اومد بگو سرگیجه دارم بزور سرپا هستم یکم سیاست بدار

منتظر اون روزم باردار شم به شوهرم بگم یسنا خانوم داره میاد.... داری بابا میشی همسر عزیزم😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چندبار غذا درست نکن یا به مناسب های مختلف شوهرت  رو بیرون ببر مثلا سالگرد عقدی عروسی تولدی ...

مممون عزیزم خیلی بدردم خورد همینکارو میکنم ببینم جواب میده یا نه

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
وا خب سنگین باش یکم قیافه بگیر بفهمه حوصلشو نداری چرا باید این حرفهارو پیش پدر شوهرت بزنی؟؟؟اصن خودت ...

شاید همینکارو کنم دیگ چاره دیگ ای نیس

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
اخه میدونن دستپختم خوبه بخدا گیر کردم کم اوردم دیگه😔😔

اولش گفتی واقعیتش گفتم عجب آدمیه ک ب پدرشوهرش احترام نمیذاره بد یاد عموی خودم افتادم دیدم حق داری اما همین ک بدونن دست پختت خوبه و واسه اونا نمیذاری بهشون بر میخوره نمیان