2777
2789
عنوان

پدرشوهر🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غذای بد مزه درست کن و کم محلی کن خودش دیگه نمیاد عموی من ک بهم محرمه دقیقأ همینجوری بود ما کلا ...

اخه میدونن دستپختم خوبه بخدا گیر کردم کم اوردم دیگه😔😔

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
شوهرم میگه خونه پسرش اینجا باشه و نباید خونش باید بیاد

بحث پس اندازش درسته

بحث اینکه شما شاید بخواین تنها باشین و راحتم هست

من موندم چجوری شوهرت حرفی نداره😑

معجزه اتفاق میوفته🌼😊
بحث پس اندازش درسته بحث اینکه شما شاید بخواین تنها باشین و راحتم هست من موندم چجوری شوهرت حرفی ندا ...

هیچ راحتی ندارم اصلاااا هیچی بضی وختام فکر جدایی میکنم تااین حد

بیچاره بعضی عروسا 

آخه پدر شوهرا دیگ چشونه

خداروشکر بابای من اصلا اینطوری نیست 

۴ تا داماد داریم ک ۳ تاشون باباشون فوت شده اون یکی هم کاری اصلا نداره میگ مسقل و باکلاس زندگی کنید

اما ماشالله از اونور مادرشوهراشون جبران میکنن

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
بیچاره بعضی عروسا  آخه پدر شوهرا دیگ چشونه خداروشکر بابای من اصلا اینطوری نیست  ۴ تا دا ...

دعا کنین اینم فوت کنه راحت شم من

بخدا ایقد احترام میکنم تو روشون ولی اخر میدونم ذات نداره 

منم زورن میاد بخدا۲ماه عروسی کردم چهارتا کیسه۱۰کیلویی تموم کردم نمیدونم باورت میشه یا نه برام کلاس میزاره تو غذا شوهرمم میگه اینو بپز اونو بپز ناهارا

ببین چندبار غذا درست نکن یا به مناسب های مختلف شوهرت  رو بیرون ببر مثلا سالگرد عقدی عروسی تولدی فقطم ناهار برو بیرون

یا به خالت بگو شوهرت رو ظهرا دعوت کنه یکی دوبار

چندبار برو خونه مادرشوهرت بگو حوصلم سر میره

اونجا رفتی هم فقط بخاب غذا درست نکن بگو مامان من حالم خوب نیست فقط غذا میپزین حتما گوشت باشه توش

یکی دوبار بگو مریضم ،یه مسافرتی برو پیش مامانت یه چندروزی 

ببین با اینکارا شرش کنده نمیشه مردم مشکل دارن بخدا

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

غذا نپزید  بگید کار دارم 

برید خرید 

برید خونه اقوام 

خونه نباشید 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔