2381zarii مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 عنوان پدرشوهر🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 66 پست بچه ها پدرشوهرم خیلی پرووعه قبلنم گفتم تاپیک زدم ک دوماه عروسی کردم هرروز ناهارا میاد خونمون چون محلش کارش با شوهرم یجاس مادرشوهرم دارم بعد نمیره خونه خودش قبلا از خونه غذا میورد از وقتی من عروسی کردم اینجا تلپه تازه غذام نیپزم میگه من فلان چیزو دوس ندارم ماکارانی و کوکو بادمجون نمیخوره منم همش برنج و مرغ و گوشت میزارم..بعد امروز ظهر داشتم ب شوهرم میگفتم ک کلید ک داری ایفون و نزن بیا بالا دیگه بعدباباش دراومد گفت ینی اشتباه میکنه ایفون و میزنه خاستم بگم اخه مگه من با تو حرف زدم بتوچه ک میپری وسط منم هیجی در جواب نگفتم لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰 1400/03/09 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15105 وای کارت سخته حالا تو هم گاهی غذای مختصر درست کن یا به شوهرت بگیر بخره بیاره بخورین خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 چه اشکال داره بزار بیاد احترام به بزرگتر واجبه نه اخه میبینم ک چجورین دخالت میکنه همش تو زندگیم لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
مارال_و_کوچولوش عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 2635 مگ چند ساعت اونجاست؟ بحث ساعت نیست من خودم به شخصه یه روز غذا حاضری میدارم یه روز نمی ذارم یه روز حوصله ندارم آخه نمیشه هر روز یکی بیاد که
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 مگ چند ساعت اونجاست؟ مثلا۲میاد۴میمونه کار هرروزشه و این موضوع ادامه داره لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
mheliaaaaa عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3324 بحث ساعت نیست من خودم به شخصه یه روز غذا حاضری میدارم یه روز نمی ذارم یه روز حوصله ندارم آخه ... اون که آره منظورم اینه چند ساعت اونجاست که به دخالت تو بحثم میرسه کاش پدرو مادرا این پسرارو ول میکردن بعد از عروسی اهههه
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 وای کارت سخته حالا تو هم گاهی غذای مختصر درست کن یا به شوهرت بگیر بخره بیاره بخورین اخه مستاجریم میخاییم قناعت کنیم ینی اول زندگی خودشون پسنداز میکنن ما باید خرج کنیم ک چون غذای های کم هزینه نمیخوره لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
mheliaaaaa عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3324 مثلا۲میاد۴میمونه کار هرروزشه و این موضوع ادامه داره ای بابا سخته که من بابامم اینجوری هرروز بیاد کلافه میشم شاید دلت بخواد یه روز ژولیده باشی بخوای شلوارک بپوشی حالا هرروزباید حواست به لباستم باشه
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 اون که آره منظورم اینه چند ساعت اونجاست که به دخالت تو بحثم میرسه کاش پدرو مادرا این پ ... اره بخدا ۲ساعت هست حرفی میزنم میپره وسط من فقط گفتم کلید بنداز گفت ینی اشتباه میکنه ایفون میزنههههه لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
mheliaaaaa عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3324 اخه مستاجریم میخاییم قناعت کنیم ینی اول زندگی خودشون پسنداز میکنن ما باید خرج کنیم ک چون غذای های کم ... 🥴🥴🥴🥴🥴 به شوهرت بگو مثلا مرغ نداریم گوشت نداریم زود زود بگو بفهمه نباید هرروز غذای خوب بخوره
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 ای بابا سخته که من بابامم اینجوری هرروز بیاد کلافه میشم شاید دلت بخواد یه روز ژولیده باشی بخوای شلوا ... بخدا مانتو میپوشم با دامن تو این گرما لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 🥴🥴🥴🥴🥴 به شوهرت بگو مثلا مرغ نداریم گوشت نداریم زود زود بگو بفهمه نباید هرروز غذای خوب بخوره&nbs ... میگم میگه تو فقد لیست بده بخرم لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15105 اخه مستاجریم میخاییم قناعت کنیم ینی اول زندگی خودشون پسنداز میکنن ما باید خرج کنیم ک چون غذای های کم ... والله به شوهرت با ملایمت بگو که میشه گاهی غذای سبک بپزم بخاطر پس انداز خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
چای_پررنگ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 151 بخدا مانتو میپوشم با دامن تو این گرما چرااا؟ نامحرم نیست که دلبرم! اگر میخواهی برایم چای کمرنگ بیاوری؛ میخوام صد سال سیاه نیاوری.
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 والله به شوهرت با ملایمت بگو که میشه گاهی غذای سبک بپزم بخاطر پس انداز جدا از غذا اخه هرروز بیاد اینجا اخر ادم خسته میشه تازه دخالتاشم ب جدا بااین موضوع چیکار کنم لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰