2777
2789
عنوان

پدرشوهر🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 66 پست

وای کارت سخته حالا تو هم گاهی غذای مختصر درست کن یا به شوهرت بگیر بخره بیاره بخورین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث ساعت نیست  من خودم به شخصه یه روز غذا حاضری میدارم یه روز نمی ذارم یه روز حوصله ندارم آخه ...

اون که آره 

منظورم اینه چند ساعت اونجاست که به دخالت تو بحثم میرسه 

کاش پدرو مادرا این پسرارو ول میکردن بعد از عروسی اهههه

وای کارت سخته حالا تو هم گاهی غذای مختصر درست کن یا به شوهرت بگیر بخره بیاره بخورین

اخه مستاجریم میخاییم قناعت کنیم ینی اول زندگی خودشون پسنداز میکنن ما باید خرج کنیم ک چون غذای های کم هزینه نمیخوره

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
مثلا۲میاد۴میمونه کار هرروزشه و این موضوع ادامه داره

ای بابا سخته که من بابامم اینجوری هرروز بیاد کلافه میشم شاید دلت بخواد یه روز ژولیده باشی بخوای شلوارک بپوشی حالا هرروزباید حواست به لباستم باشه 

اون که آره  منظورم اینه چند ساعت اونجاست که به دخالت تو بحثم میرسه  کاش پدرو مادرا این پ ...

اره بخدا ۲ساعت هست حرفی میزنم میپره وسط من فقط گفتم کلید بنداز گفت ینی اشتباه میکنه ایفون میزنههههه

اخه مستاجریم میخاییم قناعت کنیم ینی اول زندگی خودشون پسنداز میکنن ما باید خرج کنیم ک چون غذای های کم ...

🥴🥴🥴🥴🥴 به شوهرت بگو مثلا مرغ نداریم گوشت نداریم زود زود بگو بفهمه نباید هرروز غذای خوب بخوره 

ای بابا سخته که من بابامم اینجوری هرروز بیاد کلافه میشم شاید دلت بخواد یه روز ژولیده باشی بخوای شلوا ...

بخدا مانتو میپوشم با دامن تو این گرما

🥴🥴🥴🥴🥴 به شوهرت بگو مثلا مرغ نداریم گوشت نداریم زود زود بگو بفهمه نباید هرروز غذای خوب بخوره&nbs ...

میگم میگه تو فقد لیست بده بخرم

اخه مستاجریم میخاییم قناعت کنیم ینی اول زندگی خودشون پسنداز میکنن ما باید خرج کنیم ک چون غذای های کم ...

والله به شوهرت با ملایمت بگو که میشه گاهی غذای سبک بپزم بخاطر پس انداز 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
والله به شوهرت با ملایمت بگو که میشه گاهی غذای سبک بپزم بخاطر پس انداز 

جدا از غذا اخه هرروز بیاد اینجا اخر ادم خسته میشه تازه دخالتاشم ب جدا بااین موضوع چیکار کنم