2821
2789
عنوان

جلسات لیزر

376 بازدید | 52 پست

سلام من میخوام جلسه سوم برم موهام بعد ۱۰روز از جلساتم میریزع وقتی شیو میکنم دیرم رشد میکنه اما مشکل اینجاست چرا حداقل یه سری جاها رشدش قطع نمیشه ؟؟جلسه چندم ب نظرتون جواب میگیرم دستگاهم الکساندریت فک کنم همیجین اسمی داره مدل کندلا هرکسی اطلاعات داره بهم بگه از بی حسی هم استفاده نمیکنم فول هم می‌رم

من 8 جلسه رفتم. دو ماه که نمیری همشوووون در میان باز فقط رشدش کم میشه ونازک میشن

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من لیزرنکردم ولی درموردش شنیدموخوندم شماباید قشنگ تمام جلساتشوبری عجله نکن ..ولی دوستم رفته لیزر کرده بیکینی و زیربغلوشکمشو توعقدم هس الان شکمش مث زنای باردار ترک خورده و شل شده..

عزیزم من لیزرنکردم ولی درموردش شنیدموخوندم شماباید قشنگ تمام جلساتشوبری عجله نکن ..ولی دوستم رفته لی ...

چه ربطی اینا بهم یعنی میگی بخاطر لیزره؟

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
اصلا درد نداره 

جدی میگی دردش چجوریه سوزش بعضیا دیدم میگن سوختگی هم دارن بعدش بعدش چیزی نباید بزنیم ب پوست تروخدا راهنماییم کن اکه واقعا درد نداره برم از این ماه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
کوچکترین ربطی نداره  من همه خانوادم از جمله خودم داریم لیزر میکنیم  چند ماهم تحقیق کردم ...

نمدونم ولی فکنم ی چیز دیگ ای بوده بمن راسشونگفته وقتی از یکی دیگ پرسیدم لیزر اینجوری میکنه گف ن حتما دوستت بارداره گفتم توعقده ک...😐

2790
2823
2791
2779
2792