2777
2789
عنوان

جلسات لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 52 پست
همون تیرویید داری بازم میان.من میخواستم برم ۴ ۵ جا رفتم پرسیدم.گفتن ی سری جاها از بدن که موهاش کمتره ...

اع پس نرم یعنی وای استرس گرفتم یعنی چی من این همه هزینه کردم اخه بعد نرم دوباره همون میشه ک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یااا خدا چ بد تا جلسه ۸چطور بود موهات رشدش کم شده بود یا قطع شده بود ؟؟

موهام خیلی کم درمیومدن و اونایی هم که درمیومدن پرز بودن . بیشترشون قطع شده بودن 

اینم  بگم من موهام ریششون قوی بود خیلی طول کشید ی خانمی هم اونجا بود که تو ۶ جلسه جواب گرفته بود 

همون تیرویید داری بازم میان.من میخواستم برم ۴ ۵ جا رفتم پرسیدم.گفتن ی سری جاها از بدن که موهاش کمتره ...

ن خوب من پرز هارو نزدم جایی ک زیاده زدم چون میدونم پرزها باز بیشتر میشه ولی ربطش ب تیرپیید نمیدونم چیه

ریسکیه پس برا شما . من جای ما بودم اولش با یک دکتر متخصص مشورت می کردم 

دکتر پوست یا زنان اخ نامنظمی پری دارم پولیپ دارم تیرپیید دارم واسم دعا کنید 

جدی میگی دردش چجوریه سوزش بعضیا دیدم میگن سوختگی هم دارن بعدش بعدش چیزی نباید بزنیم ب پوست تروخدا را ...

عزیزم‌من‌رفتم‌

در حد گز‌گز‌کردن هست،درد نداره حس‌نمیکنی‌

درجه بالا باشه و پوستت حساس باشه یذره حس سوزش میکنی‌که تحمل کردن اصلا نمیخواد خییییییلی کمه، بگی درجش رو برات کم‌میکنه 

فقط‌ باید گز گز کمی حس کنی 

اونم اصلاااااا درد نداره 

برو عزیزم 

منم‌میترسیدم ولی هیچی نبود 

خیلی راحت بود

جدی میگی دردش چجوریه سوزش بعضیا دیدم میگن سوختگی هم دارن بعدش بعدش چیزی نباید بزنیم ب پوست تروخدا را ...

دستگاه تیتانیوم پلاس۲۰۲۱رفتم واقعا عالی بود جلسه اول بالای ۷۰،۸۰ درصد ریزش مو بود 

جلسه ۳یا۴چون موهایوغیر فعال وجود داره و هر ماه یه مقداری از موها نوبتی رشد میکنن همش‌فعال میشن و رشد میکنن یهویی دیگه جلسه۵ و ۶کامل از بین میره همش

عزیزم‌من‌رفتم‌ در حد گز‌گز‌کردن هست،درد نداره حس‌نمیکنی‌ درجه بالا باشه و پوستت حساس باشه یذره حس ...

مرسی عزیزم امروز نوبت میزنم جواب گرفتم دعات میکنم چون همش از دردش میترسیدم امروز و فردا میکردم مرسی ک وقت گذاشتی گلم😘

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.