سلام من میخوام جلسه سوم برم موهام بعد ۱۰روز از جلساتم میریزع وقتی شیو میکنم دیرم رشد میکنه اما مشکل اینجاست چرا حداقل یه سری جاها رشدش قطع نمیشه ؟؟جلسه چندم ب نظرتون جواب میگیرم دستگاهم الکساندریت فک کنم همیجین اسمی داره مدل کندلا هرکسی اطلاعات داره بهم بگه از بی حسی هم استفاده نمیکنم فول هم میرم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
جدیییی چ دستگاهی بودی زنگ پوستت چیه هرماه میرفتی ؟؟
الکساندریت بود رنگ پوستمم گندمی اره هرماه می رفتم تا جلسه هشت هم رفتم . جلسه هشتم پوستم رو سوزوند قطع کردم ولی خیلی حیف شد دو سه جلسه دیگه هم می رفتم کل موهام رفته بود الان هیچ فرقی با قبل لیزرم ندارم
ارع دارم کلا دست و پا باسن و پشت کمر فقط میترسم چون تیروییددارم تاثیر نداشته باشه
همون تیرویید داری بازم میان.من میخواستم برم ۴ ۵ جا رفتم پرسیدم.گفتن ی سری جاها از بدن که موهاش کمتره ممکنه بهش شوک وارد بشه و بعد ۴ ۵ ماه موهاش بیشتر و ضخیمتر بشه.
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹