2777
2789
عنوان

جلسات لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 52 پست
نمدونم ولی فکنم ی چیز دیگ ای بوده بمن راسشونگفته وقتی از یکی دیگ پرسیدم لیزر اینجوری میکنه گف ن حتما ...

اره ربطی ب لیزر نداره 

ترک بر اثر چاقی یا لاغری یهویی پیش میاد 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کوچکترین ربطی نداره  من همه خانوادم از جمله خودم داریم لیزر میکنیم  چند ماهم تحقیق کردم ...

چ دستگاه و رنگ پوستتون چیه من یکم سبزم تیروییددارم نمیدنم چیجوری بشه جواب بده یا نه جلسه چندمی تاثیرش چطور بوده

جدی میگی دردش چجوریه سوزش بعضیا دیدم میگن سوختگی هم دارن بعدش بعدش چیزی نباید بزنیم ب پوست تروخدا را ...

دردش ب دستگاهتون ربط داره من ۳ تا دستگاه رفتم هرکودوم دردش یجور بوده 

سوختگیم ربط ب اپراتور داره ک اون ولتاژو تنظیم کنه من خودم یبار سوختم چون درجه رو خ برده بودن بالا

یجای خوب و حرفه ای برین اتفاقی پیش نمیاد 

سوختگیشم تا یه ماه جاش هست نهایت خوب میشه

اع خو پس پولم الکی حیف میشه ک

من تقریبا پر موهام ولی ن اونقد زیاد الان ک رقتم حس میکنم یعضی جاها زیاد شده رشدش ولی طول میکشه رشد کنه من بعد ۱۰زوژ شیو میکنم بعدش تقریبا دوهفته دیگ رشد میکنه اخ میگن الکساندیت مدل کندلا۵۰٪جواب میده نشنیده بودم اینو درسته عایا من میخوام جلسه سوم بزم اخ

اگه موی زائد داری برو وگرنه هیچ تاثیری نداره بعد چند ماه دوباره میان

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اگه موی زائد داری برو وگرنه هیچ تاثیری نداره بعد چند ماه دوباره میان

ارع دارم کلا دست و پا باسن و پشت کمر فقط میترسم چون تیروییددارم تاثیر نداشته باشه

دردش ب دستگاهتون ربط داره من ۳ تا دستگاه رفتم هرکودوم دردش یجور بوده  سوختگیم ربط ب اپراتور دا ...

اینجا ک میخوام برم زده دستگاه الکساندرایت و ان دی یگ

این چیه خوبه دستکاهش میگن حدیدترین

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
جدیییی چ دستگاهی بودی زنگ پوستت چیه هرماه میرفتی ؟؟

الکساندریت بود رنگ پوستمم گندمی اره هرماه می رفتم  تا جلسه هشت هم رفتم . جلسه هشتم پوستم رو سوزوند قطع کردم ولی خیلی حیف شد دو سه جلسه دیگه هم می رفتم کل موهام رفته بود الان هیچ فرقی با قبل لیزرم ندارم 

ارع دارم کلا دست و پا باسن و پشت کمر فقط میترسم چون تیروییددارم تاثیر نداشته باشه

همون تیرویید داری بازم میان.من میخواستم برم ۴ ۵ جا رفتم پرسیدم.گفتن ی سری جاها از بدن که موهاش کمتره ممکنه بهش شوک وارد بشه و بعد ۴ ۵ ماه موهاش بیشتر و ضخیمتر بشه.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
الکساندریت بود رنگ پوستمم گندمی اره هرماه می رفتم  تا جلسه هشت هم رفتم . جلسه هشتم پوستم رو سوز ...

یااا خدا چ بد تا جلسه ۸چطور بود موهات رشدش کم شده بود یا قطع شده بود ؟؟