2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 13766 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر شما چجوری سقط کردی؟من ۱۰هفتمه امروز رفتم سونو گفت ۷هفته و پنج روزی جنین هم مشاهده نشد😢 با ...

عزیزدلم شرمنده تازه کامنتت رو دیدم آره فدات شم با قرص میزوپروستول سقط کردم خیلی عذاب کشیدم هنوز دردش تو وجودمه ان شاءالله بیای و بگی حاملگی پوچ نبوده و باردارم 

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
عزیزدلم شرمنده تازه کامنتت رو دیدم آره فدات شم با قرص میزوپروستول سقط کردم خیلی عذاب کشیدم هنوز دردش ...

سلام. منم دو هفته پیش سقط کردم.شرایطم مشابه شما بود. هنوز روح و روانم داغونه. خیلی نگرانم که دفعه بعد هم بارداری پوچ بشه، شما اقدام کردی دوباره؟ 

سلام. منم دو هفته پیش سقط کردم.شرایطم مشابه شما بود. هنوز روح و روانم داغونه. خیلی نگرانم که دفعه بع ...

سلام گلم . خیلی ناراحت شدم 😔😔 ان شاءالله زودی خدا دامنتو سبز کنه . منم خیلی داغون شدم تا یک سال جرات نکردم اقدام کنم بله دوباره باردار شدم پسرمم شش ماهه بغلمه شکر خدا گلم.البته سر این پسرمم دکتر زنان تو مطبش سنو کرد و گفت پوچه سقط کن سقط نکردم دو هفته بعد رفتم سنو معتبر و شکر خدا یک هفته رشدش هم جلو بود شما دوباره اقدام کردید؟ ببخشید کامنتتون رو دیر دیدم

سلام گلم . خیلی ناراحت شدم 😔😔 ان شاءالله زودی خدا دامنتو سبز کنه . منم خیلی داغون شدم تا یک سال جر ...

میشه دعوت به دوستی من رو قبول کنید یا شمارتون رو بهم بدید من هم مشکل شما رو دارم و میدونید چقدر از لحاظ روحی آدم داغون میشه

منتظرتون هستم 

به خدا تحت نظر دکتر بودیم اونقدی که من د شوهرم خودمون رو تقویت کردیم کسی نکرده چون بچه ی اولمونه خیل ...

پس ربطی نداره به اینکه قبل بارداری تقویتی بخوری یا نه، 

منم احتمال زیاد دارم سقط میکنم هفته ششم ام ، همه میگن تو و شوهرت ضعیف هستین که اینجوری شده .....

پس ربطی نداره به اینکه قبل بارداری تقویتی بخوری یا نه، منم احتمال زیاد دارم سقط میکنم هفته ششم ام ، ...

نه عزیزدلم ربطی نداره اکثر خانم ها بارداری اولشون پوچه من سر دومین بارداریمم گفتن پوچه و باید سقط کنی خدا رو شکر سقط نکردم و گل پسرم الان یک و نیم سالشه و خوابیده خیلی ناراحت شدم گلم ان شاءالله زوذی جاش سبز بشه ولی بزار رحمت ترمیم بشه بعد اقدام کن من بعد یک سال  اقدام کردم فقط فولیک اسید و ویتامین دی رو ترک نکن البته خودمم خیلی تقویت کردم رحمم رو هم گرم نگه داشتم تو دوران پریود روغن سیاهدانه میزدم شبای اقدامم هم ده دقیقه قب نزدیکی با روغن اطراف ناف و رحمم رو ماساژ میدادم . درکت میکنم خیلی سخته من مدت ها افسردگی داشتم