سنو هشت هفتگیمم دادم باز تشکیل نشده بود خیلی ناراحتم چرا کوچولوی من تشکیل نشد باید هر چه زودتر سقط کنم چقد سخته خدا این چند هفته چه حس خوبی داشتم چقد حس مادری شیرین بود حیف چه زود تموم شد قسمت نشد مامان بشم 😢😢😢😢
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
برا سقط وقت داری نمیخوام امیدوارت کنم اما همسایمون هفته ۱۰ بچش دیده شد و فهمیدن مشکل دستگاه سونو
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
ناراحت نباش عزیزم این اتفاق برای خواهر منم افتاد چند ماه بعدش باردار شد خداروشکر ان شاالله شماهم خیلی زود مادر میشی یه مامان مهربون با یه نینی ناز که لنگه نداره
اونجایی که رفتم خیلی دقیقه با حساب خودم ده هفته م میشد گلم سنو با سن حاملگیم یکی نبود امروز هشت هفتگیم بود . درد خیلی زیادی دارم چتد شب پیش هم لکه داشتم دیگه درست نمیشه 😢😢😢😢
عزیزم بارداری پوچ یه اتفاق شایع هست که برای هر کسی ممکنه اتفاق بیفته. احتمالا تو این دوره یا تخمک ضعیف بوده یا اسپرم و یا هردو. مهم اون قدرت باروری هست که وقتی حامله شدی یعنی هیچکدوم مشکلی ندارید. اگه سقط کردی اجازه نده کوتاژ بکنن. خودت با ورزش و پیاده روی دفعش کن.