2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

13750 بازدید | 52 پست

سنو هشت هفتگیمم دادم باز تشکیل نشده بود خیلی ناراحتم چرا کوچولوی من تشکیل نشد باید هر چه زودتر سقط کنم چقد سخته خدا این چند هفته چه حس خوبی داشتم چقد حس مادری شیرین بود حیف چه زود تموم شد قسمت نشد مامان بشم 😢😢😢😢 

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

دو هفته دیگه صبر کن برو جای دیگه

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

انشالله دفعه دیگه عزیزم غصه نخور بازم مامان میشی سقط هم اصلا اذیت نمیشی 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم،😔😭انشاالله 4ماه دیگه تاپینگ خبر  تشکیل قلب جنینتو بهمون میگی 🙏

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

برا سقط وقت داری نمیخوام امیدوارت کنم اما همسایمون هفته ۱۰ بچش دیده شد و فهمیدن مشکل دستگاه سونو

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

ناراحت نباش عزیزم این اتفاق برای خواهر منم افتاد چند ماه بعدش باردار شد خداروشکر ان شاالله شماهم خیلی زود مادر میشی یه مامان مهربون با یه نینی ناز که لنگه نداره 

اگرلایق باشم براتون دعا میکنم 

سلامت باشی عزیزم 

کاربر خانم هستم
دو هفته دیگه صبر کن برو جای دیگه

اونجایی که رفتم خیلی دقیقه با حساب خودم ده هفته م میشد گلم سنو با سن حاملگیم یکی نبود امروز هشت هفتگیم بود . درد خیلی زیادی دارم چتد شب پیش هم لکه داشتم دیگه درست نمیشه 😢😢😢😢

انشالله دفعه دیگه عزیزم غصه نخور بازم مامان میشی سقط هم اصلا اذیت نمیشی 

فدات گلم ان شاالله . خیلی ناراحتم اگه حاملگی بعدیمم پوچ باشه چی چقد این مدت با کوچولوم حرف میزدم چقد دلم میخواست الان تو دلم بود😭😭😭

عزیزم بارداری پوچ یه اتفاق شایع هست که برای هر کسی ممکنه اتفاق بیفته. احتمالا تو این دوره یا تخمک ضعیف بوده یا اسپرم و یا هردو. مهم اون قدرت باروری هست که وقتی حامله شدی یعنی هیچکدوم مشکلی ندارید. اگه سقط کردی اجازه نده کوتاژ بکنن. خودت با ورزش و پیاده روی دفعش کن. 

خدایا ممنونم 🙏
ناراحت نباش عزیزم قسمت نبوده انشالله به زودی زود بازم مامان میشی

فدات گلم ان شاالله . دست خودم نیست خیلی ناراحتم گلم میترسم دوباره حاملگی بعدیم پوچ باشه😢😢😢😢

الهی بمیرم،😔😭انشاالله 4ماه دیگه تاپینگ خبر  تشکیل قلب جنینتو بهمون میگی 🙏

خدا نکنه مهربونم فدات بشم . ان شاالله مهربونم . چقد میترسم حاملگی بعدیم پوچ باسه 😢😢😢😢😢😢

برا سقط وقت داری نمیخوام امیدوارت کنم اما همسایمون هفته ۱۰ بچش دیده شد و فهمیدن مشکل دستگاه سونو

اونجایی که رفتم خیلی خیلی دقیقه گلم دیگه تشکیل نمیشه 😢😢😢😢

ناراحت نباش عزیزم این اتفاق برای خواهر منم افتاد چند ماه بعدش باردار شد خداروشکر ان شاالله شماهم خیل ...

فدات مهربونم که منو لایق دونستید و بدام دعا میکنید . خدا حفظش کنه براشون چقد من میترسم حاملگی بعدیمم پوچ باشه . مال خواهرتون شکر خدا پوچ نشد؟؟؟؟