سنو هشت هفتگیمم دادم باز تشکیل نشده بود خیلی ناراحتم چرا کوچولوی من تشکیل نشد باید هر چه زودتر سقط کنم چقد سخته خدا این چند هفته چه حس خوبی داشتم چقد حس مادری شیرین بود حیف چه زود تموم شد قسمت نشد مامان بشم 😢😢😢😢
استارتر شما چجوری سقط کردی؟من ۱۰هفتمه امروز رفتم سونو گفت ۷هفته و پنج روزی جنین هم مشاهده نشد😢 با ...
عزیزدلم شرمنده تازه کامنتت رو دیدم آره فدات شم با قرص میزوپروستول سقط کردم خیلی عذاب کشیدم هنوز دردش تو وجودمه ان شاءالله بیای و بگی حاملگی پوچ نبوده و باردارم
سلام. منم دو هفته پیش سقط کردم.شرایطم مشابه شما بود. هنوز روح و روانم داغونه. خیلی نگرانم که دفعه بع ...
سلام گلم . خیلی ناراحت شدم 😔😔 ان شاءالله زودی خدا دامنتو سبز کنه . منم خیلی داغون شدم تا یک سال جرات نکردم اقدام کنم بله دوباره باردار شدم پسرمم شش ماهه بغلمه شکر خدا گلم.البته سر این پسرمم دکتر زنان تو مطبش سنو کرد و گفت پوچه سقط کن سقط نکردم دو هفته بعد رفتم سنو معتبر و شکر خدا یک هفته رشدش هم جلو بود شما دوباره اقدام کردید؟ ببخشید کامنتتون رو دیر دیدم
پس ربطی نداره به اینکه قبل بارداری تقویتی بخوری یا نه، منم احتمال زیاد دارم سقط میکنم هفته ششم ام ، ...
نه عزیزدلم ربطی نداره اکثر خانم ها بارداری اولشون پوچه من سر دومین بارداریمم گفتن پوچه و باید سقط کنی خدا رو شکر سقط نکردم و گل پسرم الان یک و نیم سالشه و خوابیده خیلی ناراحت شدم گلم ان شاءالله زوذی جاش سبز بشه ولی بزار رحمت ترمیم بشه بعد اقدام کن من بعد یک سال اقدام کردم فقط فولیک اسید و ویتامین دی رو ترک نکن البته خودمم خیلی تقویت کردم رحمم رو هم گرم نگه داشتم تو دوران پریود روغن سیاهدانه میزدم شبای اقدامم هم ده دقیقه قب نزدیکی با روغن اطراف ناف و رحمم رو ماساژ میدادم . درکت میکنم خیلی سخته من مدت ها افسردگی داشتم