2777
2789
عنوان

رماتیسم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 122 پست
یعنی این بیمار ما ک دکتر بهش گفته عمل نمیشه کرد خطرناکه ،بعد خودشم دارو نمیخوره ،درد شدید و بیخوابی ...

ببین عزیزم عمل سختی هست شاید مثلا یهذدکتر روزی 10تا عمل کنه 6تاشون زنده بمونن 4تاشون زیر عمل درنمیاد ولی دکتر فرزاد توی تهران هست یزد هم هفته ای یکبار میاد جواب قطعی رو میده به مامان من گفته بود اگه قبللا راه میرفته دوباره راه میره ککه مامانم اخرسریا محتاج کسی نبود انداطه توی خونه خودش با واکر راه میرفت

ببین عزیزم عمل سختی هست شاید مثلا یهذدکتر روزی 10تا عمل کنه 6تاشون زنده بمونن 4تاشون زیر عمل درنمیاد ...

نمیشه من تلفنی مدارک پزشکی رو براش بفرستم بگه چطوریه ؟بعدا مراجعه کنم؟تلفنشو داری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش هرچیه روی اون قسمت که ازش کارمیکشه رماتیسم عود میکنه

مثلا دست و پاش و زانوش اینا درد داره 

تازه علاوه بر روماتیسم ،دیسک کمر و ارتروز گردنم داره 

اینام بی تاثیر نیس 

یعنی خطرناک تره؟

ارثی ک نیس ن؟ربطی ب وراثت نداره؟

نه مادرم قالی میبافت با دستش چون گردنش هم باید خم میکرده این دوجا درگیر بوده فهمیدم که ترس وحشتناک که یه لحظه اتفاق بیفته باعث این بیماری هم میشه مامانم میگفت دیدم مار از زیر پام رد شده بچه بغلم بوده ترسیدم که بعد درد دستاش از همون شبش شروع شده😢اخه خاله هام هم قالی میبافن ولی رماتیسم نگرفتن

ببین عزیزم عمل سختی هست شاید مثلا یهذدکتر روزی 10تا عمل کنه 6تاشون زنده بمونن 4تاشون زیر عمل درنمیاد ...

فرهاد فرزاد میاره تو نت ،واسه ارومیه نوشته 

درسته؟همینه؟

نه مادرم قالی میبافت با دستش چون گردنش هم باید خم میکرده این دوجا درگیر بوده فهمیدم که ترس وحشتناک ک ...

اهان ،این بیمار ماهم قبلنا قالی بافی میکرده ،خواهرشم قالیبافی دارن اونم روماتیسم داره اما ن انقد شدید ،

البته خواهره جوون تره شاید اگه ادامه بده بعدا اوضاعش بد بشه 

نه تهرانه خودم سرج کردم تهران اومد دکتر فرزاد ارتوپد تهران

شمارشو بده میترسم اشتباه بردارم 

میگما ،خود فامیلمون رفته مدارک پزشکیشو نشون دکتر ارتوپد داده ک ارتوپدم گفته عمل باید بکنی اما الان خطرناکه و بهش گفته دیگه مطب من نیا  من نمیتونم کاری کنم برات 

این یعنی چی ؟

🤦‍♀️😢