2777
عنوان

رماتیسم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3070 بازدید | 122 پست
عزیزم حتمااپیگیرباشن چون سنشون هم داره وضیعت ش رو بدتر میکنه

چجوری بهش بگم ازمایش و سی تی اسکن و اینارو بهم بده عکس بگیرم واسه دکتر؟بگم دکتر خوبیه بده براش بفرستیم ببینیم چی میگه نظرش چیه اره؟ 

چجوری بهش بگم ازمایش و سی تی اسکن و اینارو بهم بده عکس بگیرم واسه دکتر؟بگم دکتر خوبیه بده براش بفرست ...

نسبتش با شما چیه 

خب بهذفکر سلامتیش هستید دیگه ببین پوکی استخوان خودش بیماری خاموشه😞ذره ذره توی بدنش بدون اینکه بفهمهذبدنش رو داره نابود میکنه همون گرگزا یعنی پوک شدن نابودشدن استخونای بدنش 

درد سرهم میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نسبتش با شما چیه  خب بهذفکر سلامتیش هستید دیگه ببین پوکی استخوان خودش بیماری خاموشه😞ذره ذره ت ...

اره میگه سرم انگار یکی داره توش صدا میکنه یا مثلا ی چیری انگار توش می جوشه

شماره این دکتره رو از نت میگیری بدی؟لطفا

فکر کنم داروی کورتون هم میخوره مامانم اگه بتامتازون رو نمیخورد استخوانش انقدر پوک نمیشد چاره ای نداشت معتادشده بود انگار بهش یبار الهی بمیرم ازش گرفتم تا سه روز ندادم بهش باورت نمیشه حس وجون نداشت توی تخت خوابیده بود فقط گریه میکرد😢

فکر کنم داروی کورتون هم میخوره مامانم اگه بتامتازون رو نمیخورد استخوانش انقدر پوک نمیشد چاره ای نداش ...

متاسفم گلم ،🤦‍♀️😔این دارت ها رو میخورد میگفت بدنم میخاره ،و شکمم شنگین میشه انگار باد داره توش ،ورم میکنه ،پاهاش ورم میکنه اگه اون داروها و بخوره 

گذاشته کنار 🤦‍♀️

اره میگه سرم انگار یکی داره توش صدا میکنه یا مثلا ی چیری انگار توش می جوشه شماره این دکتره رو از نت ...

عزیزم مامان منم این حرفا رو میزدیاد او افتادم دور از جون بیمارتون😢😢😢😢😢😢انشالله خدا شفاش بده بیمارتونو 

باشه از خواهرم میپرسم اگه داشت بهت میدم تا شب شمارشو 

مامان من اخر سریا میگفت یکی تختش رو تکون میده نگو سرش تکون میخورده

عزیزم مامان منم این حرفا رو میزدیاد او افتادم دور از جون بیمارتون😢😢😢😢😢😢انشالله خدا شفاش بده بی ...

ببخشید خاطرات بد یادت انداختم ،شرمندتم ،باشه بهم بده ،تو نت نیس شمارش؟

ببخشید خاطرات بد یادت انداختم ،شرمندتم ،باشه بهم بده ،تو نت نیس شمارش؟

برا دقیقترش میگم حالا توی نت نگاه کنم شمازشو برات برمیدارم 

آره خاطرات بدی بود الهی بمیرمدچه دردهایی که نکشید 😢😢😢

برا دقیقترش میگم حالا توی نت نگاه کنم شمازشو برات برمیدارم  آره خاطرات بدی بود الهی بمیرمدچه د ...

باشه حالا برام بفرست اگه خواهرت داشت اگرم نداشت از نت بده دستت دردنکنه 

براشون فاتحه خوندم ،خدا رفتگان رو بیامرزه 

نمیدونم من که دکتر نیستم گلم این داروهای شیمیای همش همیننن. یه خوبی دارن صد تا بدی مامان من همشو میخ ...

اره سبزارو هم داده  دیدم تو داروهاش ،قرص جوشان و ایناهم داده،با دوسه تا قرص دیگه