2777
2789
عنوان

رماتیسم چیه

3032 بازدید | 122 پست

کسی اگه روماتیسم داشته باشه دکتر نره  و دارو هم نخوره چی میشه؟

یکی از اقوام داره ،میگه دکتر گفته باید عمل کنی اما الان نمیتونی چون ممکنه مهره کمرت در بره 

نمیدونم کلا مثلا الان وقت عمل نیس الان خطرناکه ،

کلا ن دارو میخوره ن دکتر میره ن استراحت میکنه همینجوری داره سنگین کاری میکنه و رو پاش وامیسه کارمیکنه

من مامانم رماتیسم مفصلی داره دکتر میره اگه داروهاشو نخوره پاهاش ورم میکنه دستاش خیلی سفت شدن دیگه انگشتاش انعطاف قبلو ندارن 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم رماتیسم مفصلی داره دکتر میره اگه داروهاشو نخوره پاهاش ورم میکنه دستاش خیلی سفت شدن دیگه ان ...

میگم ممکنه روماتیسم و دیسک و اینا باعث بشه ادم رو ویلچر بیفته خدا نکرده؟

انواع روماتیسم هست  اینی که گفتی احتمالا مفصلی 

دوتا عمه ام روماتیسم داشتن یکی مفصلی و تا الان مشکل خاصی واسه اش پیش نیومده اما اون یکی پوستش داغون شد و آخر تبدیل به لوپوس شد و پارسال فوت کرد 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

مامان من رماتیسم داشت سی سال با قرص بتامتازون شبا میخورد تا صبح بیدار میشد روی دستاش تاثیر گذاشتهذبود کج شده بودن تا اخرش رسید به مهره های گردنش سه سال پیش دوراز جون بیمارتون زیر عمل در نیومد😳😳حتماا پیگیر دوا درمانش باشید 

میگم ممکنه روماتیسم و دیسک و اینا باعث بشه ادم رو ویلچر بیفته خدا نکرده؟

اره دکتر میگف اگه خدایی نکرده مامانمو دیر میبردیم دکتر و رعایت نمیکرد چن ساله آینده زبونم لال رو ویلچر باید می‌نشست  البته این مسئله رو نمیدونم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
چندسالشون بود فوت کردن ؟ خدا رحمت کنه 

۳۴ سالش بود 

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
مامان من رماتیسم داشت سی سال با قرص بتامتازون شبا میخورد تا صبح بیدار میشد روی دستاش تاثیر گذاشتهذبو ...

وای ،یعنی دکتر میرفت ؟ب موقع اقدام کرده بود؟

خدا رحمتشون کنه 

ای وای بنده خدا 😔😔😢😢 بهش بگو بره دکتر 

چطوریه اگه نره ؟یکی در اومد گفت دوسه سال ک بکذره تمام بدنش دردمیگیره و امکان داره بیفته تو خونه ،یا رو ویلچر نمیدونم درست میگفت یا ن 😔😢