2777
2789
عنوان

رماتیسم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 122 پست
بله گلم پوکی استخوان شدید میشه

اع ،این کلسیم و ایناش کمه ،منیزیم ،

بعد قرصی ک دکتر داده بود میخورد معدش باد میکرد ،سنگین میشد ،

دیگه نمیخوره دکترم نمیره اما کلا هی احساس گز گز و اینا تو دست و پاهاش داره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوریه اگه نره ؟یکی در اومد گفت دوسه سال ک بکذره تمام بدنش دردمیگیره و امکان داره بیفته تو خونه ،یا ...

بله رماتیسم مفصلی خیلی بده 

همین الان باید بره دکتر 

تو نخ ما نباش گره میخوری
وای ،یعنی دکتر میرفت ؟ب موقع اقدام کرده بود؟ خدا رحمتشون کنه 

بله گلم تا دکترهای خوب تهران هم رفت دکتر های شهرمون یزد کهذمعروفن هم همشون رو رفت بهترین دکترتهران سه سال پیش عملش کرد مامان من به خاطر قالی بافتن زیادی اینجور شد و بابام همیشه میگفت نه شیر میخورده نه ماست توی جووونیش اصلا دوست نداشته به خاطر کلسیم پایین هم میشه فکر کنم 

بله گلم تا دکترهای خوب تهران هم رفت دکتر های شهرمون یزد کهذمعروفن هم همشون رو رفت بهترین دکترتهران س ...

اع ،این فامیل ماهم از اول عمرش سنگین کاری کرده ، اصن رعایت نکرده داروهم هرسری دکتر داده این ۴ روز خورده بعد ۴ روز دیگه نخورده  الانم ک اصلا رعایت نمیکنه روز ب روز میگه بدنم درد داره ،دست پام بی حسه ،۷ ۶ یا ساعت درروز سرپا وامیسه کار خونه میکنه ،شیر ک نمیخوره ماست رو نمیدونم  اما درد بدنش بیماریه کهنه هستش

مامان من رماتیسم داشت سی سال با قرص بتامتازون شبا میخورد تا صبح بیدار میشد روی دستاش تاثیر گذاشتهذبو ...

یعنی این بیمار ما ک دکتر بهش گفته عمل نمیشه کرد خطرناکه ،بعد خودشم دارو نمیخوره ،درد شدید و بیخوابی و اینا داره این چرا مشکوکه؟

نکنه دکتر ی چیز دیگه گفته اینا ب ما نمیگن؟🤦‍♀️

😢

یعنی زیر عمل درنمیاد؟یعنی دکتر جوابش کرده؟

یا مثلا دارو هم فایده نداره؟

بنطرت دارو چقد فایده داره تاچندسال ؟

اع ،این فامیل ماهم از اول عمرش سنگین کاری کرده ، اصن رعایت نکرده داروهم هرسری دکتر داده این ۴ روز خو ...

حتمااا درمان کنه مامان من از دستاش شروع شد که کج شد😔 توی نت بزنی هست براثر رماتیسم کج میشه دست 5سال هم سردرد شده بود که زده بود به مهره های گردنش دیگه درمان نداشت اخر سرهم که عمل کرد دکتر قبلش بهمون گفته بود عملش 50)50هست اگه عمل هم نکنه تا یه هفته دیگه جلو خودتون جون میده😞😞😢😢😢😢 که عملش کردیم بعد که به رحمت خدا رفت اومد تو خواب بهم گفت اگه بعد از عمل زنده میموندم گردنم کج میشده 😢

حتمااا درمان کنه مامان من از دستاش شروع شد که کج شد😔 توی نت بزنی هست براثر رماتیسم کج میشه دست 5سال ...

متاسفم ،🤦‍♀️تازه دارو میخورد رعایت میکرد این شد؟

وای فامیل ما رعایت نمیکنه داروهم نمیخوره