2777
2789
بابام یه عمر با زن دوسش رابطه داشت که گندش بالا اومد همش به مامانم میگفت مثل خواهرمه و اونم جلوی همه ...

اینم همینجوره همش میگه این به من میگه داداش

خدایا به امید خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دختره قبلن با برادرش رابطه داشته برادرش هم زنو بچه داره برادرش فوت میکنه اینم بش پیام میده که من با برادرت عکس داشتم اینا باهم همکارن برو مغازش رمو وردارپاکشون کن تا زنش ندیده اینم باش می افته الان میگه این مثله خاهرمه منباش رابطه ندارم همش دروغ تحویلم میده

خدایا به امید خودت
همش هم میگه ای فقیره دختر خوبیه پشت سرش حرف نزن تو اخلاق نداری همش غر میزنی منو به اون ترجیح میده

وای خدا ببین زنه چطور مغزشو شستشو داده توام اصلا خسته نشو تلاش کن بنداز بیرون از زندگیت اگرم دیدی فایده نداره دیگه بچه رو بنداز سرش برو

کاربر خانم هستم😊
اتفاقا بش گفتم همین الان بش پیام بده ببینم چی میگه قبول نکرد میگه نصفه شب چی پیام بدم به دختر مردم ز ...

گوشیشو ازش بدزد و جا بده 

هرچند میدونم سر و صدای فراوان میکنه

مدل شوهر من کلا فرق داره مثل شوهر تو یواشکی کار نمیکنه بلکه میگه ایرادی نداره مرد از خانم دیگه ای هم خوشش بیاد هم عاشق زتش باشه و هم اگه خواست زن دیگه ای بگیره

اونقدر محکم حرفشو میزنه حق حرف زدن بهم نمیده به منم میگه اگه بخوای جلوم بایستی بیشتر از چشمم میوفتی بهتره عاقل باشی

و اینم میگه که هنوز کسی جز من توی قلبش نیست  و اعتقاد داره باید با من صادق باشه

هرچی باهاش مدلای مختلف حرف زدم فائده نداشت اعتقادش اینه نمیشه عوضش کرد الانم چند سال ازین حرفاش میگذره

اوندفعه سر همین قضیه خانوادش حرفاشو متوجه شدن اومدن منو به تمام معنا تیکه تیکه کردن که چقدر تو بیشعوری شوهرت این اعتقاد رو داره منم گفتم نمیتونم ازش طلاق بگیرم اونا دیدن من زن ساکتی هستم تا تونستن تا ماه ها باهام دعوا گرفتن ولی جلو شوهرم هیچی نمیگفتن

منم دیدم اینطوریه دارن منو میکشن بهشون گفتم اگرم شوهرم یه روز یکیو بخواد حتما خودم براش خواستگاری میرم

وقتی اینو گفتم آتیشی شدن و به جانم افتادن ولی حقشون بود با حرفم اونا رو سوزوندم

حالا شوهرم هیچ کاری نکرد اینا منو تیکه تیکه میکنند هیچی به شوهرم نمیگن با من دعوا دارن شوهرم خونه نیست میان سر وقتم. بهشون میگم یعنی سر اعتقادات شوهرم باید از خونه قهر کنم یا طلاق بگیرم؟ میگن نه ولی بتهاش دعوا بگیر منم میگم چند بار حرف ژدم دیگه فائده نداره اونم که دنبالش نمیره برای چی دعوا بگیرم. اونا هم میبینن من اینطوری میگم نقشه کشیدن که ما از فقر و بی پولی به هلاکت بیوفتیم و ما رو از خونه بیرون کنند و به پدر و مادرم بی احترامی کنند

فقط بخاطر افکار شوهرم این همه فحش خوردم و هنوز فحش میخورم

چشم‌ندارن ببینند که سر زندگی موندم

خانواده شوهر تو چطورین؟ متوجه بشن پشت شوهرتو میگیرن یا پوست شوهرتو میکنن؟

وای خدا ببین زنه چطور مغزشو شستشو داده توام اصلا خسته نشو تلاش کن بنداز بیرون از زندگیت اگرم دیدی فا ...

میگه اگه مارو باهم دیدی اونوقت حق داری حرف بزنی الان برا پیام یا عکس دعوا میکنی اینا مدرک نیستن

خدایا به امید خودت
گوشیشو ازش بدزد و جا بده  هرچند میدونم سر و صدای فراوان میکنه مدل شوهر من کلا فرق داره مثل ...

ایتم دقیقن امشب همین حرفارو زد پدرومادرش فوت کردن

خدایا به امید خودت
ایتم دقیقن امشب همین حرفارو زد پدرومادرش فوت کردن

وایییییییییییییی تو میخوای چه کنی

ای کاش ننه باباش زنده بودن خیلی کارت راحت تر بود

سر این قضیه نه ولی سر مسائل دیگه من قدیما از خواهرشوهرم کمک میگرفتم اون خیلی کمکم بود ولی سر این قضیه اینا با من دعوا دارن 

تو میخوای چه‌کنی؟ از این مدل حرف زدن شوهرت متوجه شدم زنه یک زن هرزه‌ی صیغه‌ای نیست بلکه دوستش شده

اگه زنه اهل صیغه‌ای شدن بود کار برای تو راحت‌تر بود ولی اوج بدبختیه شوهرتو میرسوند

ولی الان صیغه‌ای نیست یعنی شوهرت کثیف نیست بین بد و بدتر بد هست ولی کار برات خیلیییییی سخته

ببین این زنه ازش پول میگیره یادت باشه هرگز نمیخواد زن دومش بشه

شوهرم همیشه همیشه بهم میگه زنی که از مردی پول میگیره و باهاش رابطه داره هرگز و هرگز زن دوم اون مرد نمیشه فقط مثل زالو بخاطر پول پیشش میمونه

اینو مطمئن باش

تو فقط یکم صبر کن

چرا فرتی اسم طلاق و میارین 

چون ادمی که معنای تعهد رو نمیدونه

به درد لای جرز دیوار میخوره....

واسه همین...

چون‌اون ادم فرتی زن و بچه خودشو به یه هرزه لنگه خودش فروخته

چون اگه جای اسی و شوهرش عوض میشد

ابروی اسی رو تو کل کشور میبرد.....

چون کثافته...

فهمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
وایییییییییییییی تو میخوای چه کنی ای کاش ننه باباش زنده بودن خیلی کارت راحت تر بود سر این قضیه نه ...

نه مجرده بله اگه کثیف نبود که با برادرش نبود همه جا هم میبردش به عنوان اینکه بگیردش بعد بیفته با شوهرم 

خدایا به امید خودت