2777
2789
چون ادمی که معنای تعهد رو نمیدونه به درد لای جرز دیوار میخوره.... واسه همین... چون‌اون ادم فرتی ز ...

منم بش گفتم اگه من بودم چه کار میکردی باشه منم میخام مثله خودت بشم میگه برو هرکاری میخای بکن

خدایا به امید خودت
نه مجرده بله اگه کثیف نبود که با برادرش نبود همه جا هم میبردش به عنوان اینکه بگیردش بعد بیفته با شوه ...

عجب بیشعورایی پیدا میشن خدا بهت صبر بده

به مرد زن دار رحم نمیکنند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعن نمیدونم عقلم دیگه قد نمیده

چرا طلاق نمیگیری.میخای زندگی بچتو مثله الان من کنی.که نای راه رفتن ندارم از دستع بابام آرزوی مرگشو دارم.مادرمو مقثر میدونم که چرا جدا نشد والانم نمیشه ازش.چرا ظلم درحق بچه ها میکنید.خوب شدن این ادما معجزه میخاد که خدا به هرکسی نمیده.عمرتو هدر نده.

چرا طلاق نمیگیری.میخای زندگی بچتو مثله الان من کنی.که نای راه رفتن ندارم از دستع بابام آرزوی مرگشو د ...

والا چی بگم مامانم همش میگه عیب نداره صبر کن 

خدایا به امید خودت
والا چی بگم مامانم همش میگه عیب نداره صبر کن 

مامانت جات نیست چون شوهرش خوبه.درکت نمیکنه.فکر میکنه جونه واز جوونیش داره خطا میکنه عاقل میشه.این خبرا نیست

.دندون لقو بکن .نذار مثله الان منو مامانم بشی بعد از ۴۰ سال.الان افسرده تو خونم نشستم وهای های گریه مسکنم از دستش