2777
2789
باش دعوا کنم بدتر میشه باش حرف میزنم میدونم چند تا دروغ تحویلم میده نمیدونم دارم دیوونه میشم آره بخد ...

اصلا دعوا فایده نداره. 

حرف هم که هیچ.

فقط یه تهدید محکم کن و کش نده حرفو.

من قرآن گرفتم دستم، رفتم تو اتاق، گفتم با قرآن اومدم که شاهدم باشه. گفتم جمع کن از زندگیم برو. به همین قرآن بیای تو خونه زنگ میزنم از تک تک فامیلت و تک تک آشناهای محل کارت مشورت میگیرم ببینم زندگیمو چکار کنم. 

یه هفته نیومد خونه. رفت خونه مادرش. بعد مادرش واسژه شد که میگه غلط کردم و بیاد حرف بزنه.

که دیگه ضمانت بابت قولش گرفتم‌و...

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش دعوا کنم بدتر میشه باش حرف میزنم میدونم چند تا دروغ تحویلم میده نمیدونم دارم دیوونه میشم آره بخد ...

الهی دور نی نی بگردم

حرص میخوری شیرت عصبی میشه

عجب گیری افتادیا 

ازش بخواه یه دفعه بدون هماهنگی جلوت به طرف پیامک بده ببین چی جواب میده به شرطی که حق نداره از دستت در بره

یا بخواه زنگ بزنه صدا رو روی بلند گو بزاره حرف بزنه ببین لحن زنه چطوریه

خدا نجاتت بده

حالا شوهرت هم داشت خیانت میکرد مجبور بود انواع مختلف عکسا رو توی حالتای مختلف توی گوشیش بزاره

یا مجبور بود پیامکا رو نگه داشته باشه

خداییش خیلی ضایع خیانت کرد وارد نبود هنوز حرفه ای نشد

نمیدونم چه کار کنم خیلی باش دعوا کردم یکی لز دوستاش به من گفت که موقعی که نبودی چندبار اوردش خونه با ...

خدا لعنتش کنه.

دعوا فایده نداره.

زنه رو میتونی پیدا کنی؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
میگه من نبودم این دوستمه دوست دخترش اورد خونمون بش میگم پس عکس تو گوشیت چی میکنه میگه گوشیمو قرض گرف ...

ای اسی حالم گرفته شدخدالعنتش کنه به شوهرت بگوصابتش کنه که دويتش عکس گرفته ودوستش دختراورده 

پس نرو فقط تو خونه باهاش دعوا کن شب و روز و براش زهر مار کن اصلا نرو بری باز میاره خونه

اره نمیرم اونم از خداشه برم دیشب هم اومد از سرکار اینقد خوش اخلاق بود گفتم حتمن چیزی هس بمن نگفت پول گیرم اومده خودش معامله گره قبلن همش بم می گفت بعد پیام دیدم برا دختر پول فرستاده بش گفتم معامله خوب گیرم اونده بش گفتم چرا بمن نگفتی فقد به اون میگی میگه به توچه 

خدایا به امید خودت
ای اسی حالم گرفته شدخدالعنتش کنه به شوهرت بگوصابتش کنه که دويتش عکس گرفته ودوستش دختراورده 

دوستش هم از خودش کثیفتره ولی گفتم شمارشو میگیرم بش زنگ میزنه قسمش میدم واقعن خودش دختر اورده 

خدایا به امید خودت
اره نمیرم اونم از خداشه برم دیشب هم اومد از سرکار اینقد خوش اخلاق بود گفتم حتمن چیزی هس بمن نگفت پول ...

خدا بهت صبر بده وقتی شوهرم به من بگه به توچه سکته میکنم با قابلمه بزن توسرش بیشعور 

کاربر خانم هستم😊
الهی دور نی نی بگردم حرص میخوری شیرت عصبی میشه عجب گیری افتادیا  ازش بخواه یه دفعه بدون هماه ...

اتفاقا بش گفتم همین الان بش پیام بده ببینم چی میگه قبول نکرد میگه نصفه شب چی پیام بدم به دختر مردم زشته گفتم تو تازه داشتی بش پیام میدادی قبول نکرد

خدایا به امید خودت
 خدا بهت صبر بده وقتی شوهرم به من بگه به توچه سکته میکنم با قابلمه بزن توسرش بیشعور

معذرت میخام ولی ریدم به اعصابش اول صب داد وبیداد راه انداختم ولی حالم خیلی بده

خدایا به امید خودت
بعد همش قسم دروغ میخوره میگه این دختره ما باهم حساب وکتاب داریم اون مثله خاهرمه با این پیاماشون عاشق ...

بابام یه عمر با زن دوسش رابطه داشت که گندش بالا اومد همش به مامانم میگفت مثل خواهرمه و اونم جلوی همه بابامو داداش صدا میزد ..... خانم 

پس چرا پیام میده پاک نمیکنه میزاره تو ببینی مشکوک شاید میخواد اینجوری تو بزاری بری دیگه راحت اون و ب ...

نه گوشیش اصلن رمز داره هواسش نبود گذاشتش رو زمین رفت دسشویی من زود رفتم سراغش پیاماشونو خوندم

خدایا به امید خودت