2777
2789
نمیدونم چه کار کنم از دیشب تا الان همش جروبحث داریم

ببین بیشتر کدوم راه جواب میده

باهاش دعوا بگیری و بترکونیش بیشتر به نتیجه میرسی یا اینکه باهاش حرف بزنی

اخلاق شوهرتو‌خودت میدونی

من از بیرون هرچی بگم باز تو باید زیرکانه اون چیزی که درسته انجام بدی اون کاری که واقعا باعث بشه شوهرت آدم بشه

مواظب خودت باش بلاخره این موضوع به سختی هم باشه تموم میشه مواظب نی نی خودت باش شما دو تا له نشین

منم برات دعا میکنم چون میدونم چقدر سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم خدا از دلت خبردار شه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
ببین بیشتر کدوم راه جواب میده باهاش دعوا بگیری و بترکونیش بیشتر به نتیجه میرسی یا اینکه باهاش حرف ب ...

باش دعوا کنم بدتر میشه باش حرف میزنم میدونم چند تا دروغ تحویلم میده نمیدونم دارم دیوونه میشم آره بخدا دلم برا این طفل معصوم میسوزه دیشب از دعوامون همش گریه میکرد

خدایا به امید خودت
[QUOTE=192677158]من از این میترسم[/QUO  الان اگه بتونی کاری کنی شاید بخاطر بچه ات ادم بشه برگرد ...

خاستم برم لباسامو جم کردم میگه برو دیگه برنگرد میترسم برم باز بیارش تو خونه

خدایا به امید خودت
نمیدونم خیلی آدمه خوبی بود من باردار که بود سه ماه استراحت مطلق بودم خونه آقام اون موقها اونجور شد

خوب گلم سه ماه از هم دور شدید حق بده ناراحت بشه و نیازی داشته باشه ولی الان بگو بره مشاوره 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
بعد همش قسم دروغ میخوره میگه این دختره ما باهم حساب وکتاب داریم اون مثله خاهرمه با این پیاماشون عاشق ...

واقعا درکت نمیکنم

بچت ببای کثیف و خاین نداشته باشه بهتره که

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

عزیزجان من تجربه تو رو دارم و اشتباه تو رو کردم.

اولا به هیییچ عنوان خونه ت رو ترک نکن.

ثانیا من اوایل با محبت و توجه بیشتر سعی کردم بکشمش سمت خودم. نتیجه عکس داد. یعنی گفت اینکه عاشقمه، پس من خیالم ازش راحته و بیشتر رفت تو کثافتکاری.

بعد حرف زدم، دعوا کردم، قهر کردم.

حیف که با مشاور دیر حرف زدم. گفت اگر خیانت خط قرمزت بوده باید چنان قشقرقی راه مینداختی که دفعه دوم در کار نباشه. تازه جراتش رو پیدا کردم و بعد از چند بار عذرخواهی و دوباره ادامه دادن، وقتی فهمیدم داد و بیداد راه انداختم و تهدیدش کردم که به فامیلش می گم و تو محل کارش میگم و... خیلی ترسید. گفت غلط کردم گفتم فایده نداره. گفت دیگه نمیکنم گفتم ضمانتش چیه؟ حق طلاق بهم بده. گفت نمیدم مگه دیوونه ام. گفتم پس نصف خونه رو به اسمم کن. مجبور شد بکنه . الان هم باز دنبال کثافتکاری هست یواشکی. ولی لااقل ۳ دانگ خونه گرفتم. الانم مهریه مو گذاشتم اجرا. لااقل اون دنبال کثافتکاری شه، منم یه راحتی از جنبه دیگه داشته باشم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
خاستم برم لباسامو جم کردم میگه برو دیگه برنگرد میترسم برم باز بیارش تو خونه

واقعا اینقدر وقیح باز موندی

غرور چی

برو بچه هم نبر

ببینم باز میتونه کصافط کاری کنه

مردک احمق

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره الان بره سرکار بشون زنگ میزنم

عزیزم خانوادت حمایتت میکنن؟

سیاست دارن چطوری برخورد کنن باهاش؟؟

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
عزیزجان من تجربه تو رو دارم و اشتباه تو رو کردم. اولا به هیییچ عنوان خونه ت رو ترک نکن. ثانیا من ا ...

نمیدونم چه کار کنم خیلی باش دعوا کردم یکی لز دوستاش به من گفت که موقعی که نبودی چندبار اوردش خونه باش رابطه داره 

خدایا به امید خودت