2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم دوتا بچه داشت بزرگ زنشم ۵۷ سالش بود عنتر

۵۷ سال ؟؟؟؟

شوهرتون مگه چند سالشه ؟ 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
ببخشید پس باهاش جدی برخورد کن اگه‌ ادم باشه میزاره کنار نزاشتم چون نمیتونی طلاق بگیری بهتره خودتو ...

والا همش میخام خودمو بزنم به اون راه ولی وقتی پیام میبینم تو گوشیش عصبی میشم دیشبم براش پول واریز کرده

خدایا به امید خودت
یه جور شوهرتو جمع کن نزار یه زن کثیف زندگیتو خراب کنه اگه اولشو محکم بگیری و نزاری از دستت در بره د ...

نمیدونم چه کار کنم از دیشب تا الان همش جروبحث داریم

خدایا به امید خودت
والا همش میخام خودمو بزنم به اون راه ولی وقتی پیام میبینم تو گوشیش عصبی میشم دیشبم براش پول واریز کر ...

چرا  باید خودتو بزنی به اون راه حتما باهاش برخورد کن وگر نه ازش بچه ام میاره کار خراب تر میشه

کاربر خانم هستم😊

بعد همش قسم دروغ میخوره میگه این دختره ما باهم حساب وکتاب داریم اون مثله خاهرمه با این پیاماشون عاشقونس عکس هم دیدم تو گوشیش تو خونمون لب تو لب بودن واقعا دارم دیوونه میشم وقتی میگه دروغه

خدایا به امید خودت
عی وای 🤦‍♀️

میگه من نبودم این دوستمه دوست دخترش اورد خونمون بش میگم پس عکس تو گوشیت چی میکنه میگه گوشیمو قرض گرفت با گوشیم عکس گرفت واقعن من دیگه دارم روانی میشم 

خدایا به امید خودت