2777
2789
عنوان

بارداری

191 بازدید | 31 پست

سلام خانوما صبح بخیر

هفته ۱۷بارداری هستم دیشبم چه رو پهلو راست و چه چپ میخوابیدم همون سمت تو دلم تیر می‌کشید و درد میگرفت و نمیتونستم بخوابم آیا طبیعیه خیلی نگرانم توروخدا جواب بدید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این‌ک‌چیزی نیس  چون بچه داره جا باز میکنه طبیعیه ماهای آخر اصن از درد نمیتونی‌تکون‌بخوری

جدی من از درد میخواستم فقط گریه کنم خیلی نگران شدم دیروزم رفتم حموم و اومدم جلو کولر بودم نمیدونم یخ کردم اینجور شدم

جدی من از درد میخواستم فقط گریه کنم خیلی نگران شدم دیروزم رفتم حموم و اومدم جلو کولر بودم نمیدونم یخ ...

بخاطر همینه مس

منم‌وقتی میرم‌حموم‌میام  زیر باد کولر دقیقا سمت راستم‌درد میگیره

ولی واسه اینکه خیالت‌راحت‌بشه ب دکتر ی تماس بگیر بگو

اگ‌در صورت همون دردای ک‌داشتی برو دکتر ی سونو نهایت برات تجویز میکنه

ممنون عزیزم ۴روزه دیگه هم نوبت سونو دارم بدبختی نمیشه که برم واسه سونو میگن سونو زیادی هم خوب نیس😔😔

برم دکتر یا در صورت تکرار برم؟ چون الان درد نمیکنه دیگه

اره درسته 

اگ دیدی همون دردارو داشتی عزیزم برو یادم قشنگ سر پسرم این دردارو توی هفتهای اول داشتم ک دفرفتم تر گفت چون بدنت تاحالا کشش نداشته درد داری

اره درسته  اگ دیدی همون دردارو داشتی عزیزم برو یادم قشنگ سر پسرم این دردارو توی هفتهای اول داش ...

عزیزم یه سوال.برای من تو غربالگری اول زده همه چی طبیعیه ولی تو دومی سندروم داون مثبت زده. کدومشو باور کنم؟

عزیزم یه سوال.برای من تو غربالگری اول زده همه چی طبیعیه ولی تو دومی سندروم داون مثبت زده. کدومشو باو ...

اولی درصد سندرومش بیشتره 

همیشه دکترم میگه غربالگری اولی مهم تر

برو دکترتم‌نشونش بده...چن درصد زده؟

ازمایش سلفری برات ننوشتن باید تجویز کنن

2790
2778
2791
2779
2792