2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست
اولی درصد سندرومش بیشتره  همیشه دکترم میگه غربالگری اولی مهم تر برو دکترتم‌نشونش بده...چن درص ...

ولی اولی همه چی نرمال بود. بردم پیش دکتر دیگه. تعجب کرد گفت وقتی اولی نرمال بوده نیازی نبود برات دومی رو بنویسه. ولی الان این اتفاق افتاده. 

پس شما هم میفرمایید اولی مهمتره؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی اولی همه چی نرمال بود. بردم پیش دکتر دیگه. تعجب کرد گفت وقتی اولی نرمال بوده نیازی نبود برات دوم ...

اره عزیزم 

دلیل نمیشه چون اولی خوب بوده دومی رو نباید انجام داد...

ی مشاور رفتم گفت اولی برای عدد پشت گردن و سندروم اینا دومی برای سندروم و خیلی چیزای دیگس پس نیاز هست ک هر دو رو انجام بدین ولی ریسکی ک تویی اولی نشون میده توی دومی نیس یعنی درصد اولی بیشتره تا دومی ...

غربالگری اولی ۱۳ هفته هست و دومی ۱۵ هفته تفاوت انچنانی نداره ولی توی ۱۳ هفته اینقدر ریسکشو خوب نشون میده ک توی ۱۵ هفته ک بالاتر نشون نمیده

شما بازم هم ب ی دکتر اکتفا نکن و پیش ی مشاور جنین شناسی و مشاور هم ببر 

من توی غربالگری اولی گفتن عدد بالاس ازمایش سلفری انجام دادم گفتن خوبه و نیازی ب غربالگری دوم‌نیس ولی بازم انجام دادم باحالی ک هزینش خیلی پام درامد

نمیدونم دیروز رفتم حموم و اومدم همش جلو کولر بودم ازاون نیس بنظرت یخ کرده باشم؟

اخه خواهر من زن حامله حموم کولر😐😐😐😠😠😠😠...حالا صبر کن اگ درد ها تکرار شد برو

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد
رفتم الان دکتر گفت باید آمینو انجام بدم

والا چرت گفته اصن نرو از اونجا هم ی خبر چرت تر دستت می دن فقط بخاطر پول بیشتر بگیرن ..ی سونو معمولی بگیر بس

اخه خواهر من زن حامله حموم کولر😐😐😐😠😠😠😠...حالا صبر کن اگ درد ها تکرار شد برو

مامانمم فهمید انقدر دعوام کرد که😁😁اخه از زمانی که باردار شدم خیلی گرمایی شدم همین جور عرق میریزم برعکس قبل بارداری انقدر سرمایی بودم 

ولی خداروشکر از صبح تاحالا که دیگه درد نداشتم.

مامانمم فهمید انقدر دعوام کرد که😁😁اخه از زمانی که باردار شدم خیلی گرمایی شدم همین جور عرق میریزم ب ...

امینو نرو چون فقط دروغ هست و بس ب همسایمون گفت بچه ناقص  اندامش بچه شش ماه سقط کرد تماما سالم بود

امینو نرو چون فقط دروغ هست و بس ب همسایمون گفت بچه ناقص  اندامش بچه شش ماه سقط کرد تماما سالم ب ...

ن عزیزم دکتر برامن آمینو ننوشته من خداروشکر همه چی خوب بود غربالگری دومم مشکلی نداشت

فقط پنج شنبه سونو انومالی دارم

عزیزم غربالگری دومم مشکلی نداشته امکان داره سونو انومالی مشکلی پیش بیاد؟

ن عزیزم دکتر برامن آمینو ننوشته من خداروشکر همه چی خوب بود غربالگری دومم مشکلی نداشت فقط پنج شنبه س ...

فک نکنم من ک هیچ کدوم ندادم نگران هم هستم ولی از بس دیدم باعث سقط بچه های سالم شدن نرفتم برا ازمایشات

فک نکنم من ک هیچ کدوم ندادم نگران هم هستم ولی از بس دیدم باعث سقط بچه های سالم شدن نرفتم برا ازمایشا ...

عزیزم سونو ان تی و آنومالی باید میرفتیم اخه سونو شکمی بودن باعث سقط نمیشن.

والا چرت گفته اصن نرو از اونجا هم ی خبر چرت تر دستت می دن فقط بخاطر پول بیشتر بگیرن ..ی سونو معمولی ...

عزیزم دقیقا همین شد. 

رفتم پیش فوق تخصص بیماری های ژنتیکی جنین. باهاش مشاوره کردمو خودش هم سنو کرد منو. گفت همه چیش خوبه و از روی ظاهر هیچی به‌نفع سندروم داون ندیده. بهم گفت ۱٪ احتمال داره بچه ات سندروم باشه. که خودش باهام خیلی صحبت کرد. گفت سنوی آنومالی و اکوی قلب رو‌حتما انجامش بده و‌از سلامت بچه ات مطمئن شو. در کنارش آزمایش خون nipt رو انجام بده. ولی آمینو رو‌به خاطر خطر سفط صلاح ندونست. با توجه به اینکه من ivf هم شدم گفت یه وقت به خاطر آمینو بچه ات رو از دست میدی و بعدش جواب آمینو میاد که بچه ات سالم بوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز