2777
2789
عنوان

جاریم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همون موقعم خونواده شوهرم خیلی بهش حرف میزنن چون عروس ناخواسته بوده بهش میگفتن زود بچه درست کردی ...

خب دیگه همینه که بنده خدا اینطوری میگه 

خانواده همسرت ادمای ترسناکین

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
ببین حس ام میگ موذیه و دنبال خوب نشون دادن خودشه دو‌رو هست.... باهاش صمیمی نشو ضربه میخوری ازش....نز ...

اره دقیقا همینطوریه که میگی طبقه پایین ما میشینن گاهی میاد دردودل میکنه از من به زور حرف میکشه میره میزاره کف دست مادرشوهرم

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
ینی میخواست بگه ما دوران عقد کاری نکردیم و من دختر بودم ولی حامله شدم😅😅

به جاریت کاری ندارم ولی دختر هم میتونه باردار شه

شرط بارداری صرفا دختر بودن یا نبودن نیست، همین که اسپرم وارد بدن شه کفایت میکنه، البته نه از ناف😁😁😁

به دلیل خاصیت مکندگی بدن بانوان این اتفاق گاها میفته...... بقیه سانسور 😎

اوسکله ولی بهش بگو من شوهرم پرده گوشمو زد حامله شدم

ترکیدم 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 این جدید بود خدایی 👏👏👏👏

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
دقیقا اینقدر زخم زبون شنیده ک...

بله دقیقا

حتی اگه عیبو ایرادی باشه به مرد وارده چون ریختن منی با مرده مرده ک باید مراقب باشه و جلوگیریشو مطمئن کنه زن کاره ای نیست

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
اخه همون موقعم خونواده شوهرم خیلی بهش حرف میزنن چون عروس ناخواسته بوده بهش میگفتن زود بچه درست کردی ...

پس بيچاره تقصيري نداره مسبب اصلي اين دروغ خانواده همسرتن يه نصيحت با جاريت صميمي نشو با هم خوب باشيد اما درد دل و حرف از خانواده شوهرت نزن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
کار خوبی نکردی به شوهرت گفتی.جاریت گناهی نکرده از شوهرش حامله شده 

بابا منم که نگفتم گناه کرده مال خودشون بوده ولی چ دلیلی داره بیاد این حرف و بزنه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
اره دقیقا همینطوریه که میگی طبقه پایین ما میشینن گاهی میاد دردودل میکنه از من به زور حرف میکشه میره ...

اومد هیچی نگو بهش حتی حرفای ساده مثل خرید برا خونه و‌....خرج و‌دخل تون روابطت با خانواده شوهرت و خانواده خودت و ..... هیچی نگو بهش اصلا....نزار اتو بدی دستش ... یه وقت خرابت نکنه جلو خانواده شوهرت

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
به جاریت کاری ندارم ولی دختر هم میتونه باردار شه شرط بارداری صرفا دختر بودن یا نبودن نیست، همین که ...

ن اشتباه میکنی عزیز من به روش بکرزایی حامله شدم 😌😌😌

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️