2777
2789
عنوان

جاریم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 99 پست

متاسفانه جو عقب مونده خانواده و جامعه ای که توشه بالث این توجیهات مسخره میشه اگه بدونه کارش ن عیب بوده ن گناه اینطور نمیگه

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 الهی العفو  خدایا با کیا شدیم 80 میلیون چطور به مغزشون خطور میکنه اینارو بگن 🔫😑

دقیقا ببین چقد فکر کرده

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
من ساده اول باورم شد بعد توی نت سرچ کردم دیدم همچین چیزی امکان نداره به شوهرم گفتم گفت اون اینقد درو ...

خب اصن باردار شده ک شده خلاف شرع ک نبوده شوهرش بوده این دروغها چیه از حرف شوهرت هم خوشم نیود خودشو تبرئه کنه چیه خب بگو ی طرف معامله برادرت ها خودش ک عین مارمولک خود ب خود باردار نشده عجب

انسانم آرزوست
والا همونو بگو لجش گرفته که اون توی عقد سوتی داده بوده ولی من نه تازه ازم میپرسید تو توی عقد رابطه ک ...

خدایی اینحرفا رو ازت پرسید و تو جوابشو دادی؟

انقد باهم راحتین؟

یکمی حریمتونو حفظ کنین عزیزم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مگه خانواده شوهرت بهش تیکه میندازن بخاطر این موضوع؟

خیلی کارش اشتباه بوده خودش رو زیر سوال برده اینطوری

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

يعني عقلش نكشيده بگه با شيطوني حامله شده ميدوني كه احتمالش هست  

نافش ميگه كي ؟از من ؟من غلط بكنم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
والا همونو بگو لجش گرفته که اون توی عقد سوتی داده بوده ولی من نه تازه ازم میپرسید تو توی عقد رابطه ک ...

ببین حس ام میگ موذیه و دنبال خوب نشون دادن خودشه دو‌رو هست.... باهاش صمیمی نشو ضربه میخوری ازش....نزار تز زندگیت خبردار بشه.... حس خوبی بهش ندارم این تایپک زدی..

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
متاسفانه جو عقب مونده خانواده و جامعه ای که توشه بالث این توجیهات مسخره میشه اگه بدونه کارش ن عیب بو ...

اخه همون موقعم خونواده شوهرم خیلی بهش حرف میزنن چون عروس ناخواسته بوده بهش میگفتن زود بچه درست کردی که جاپاتو سفت کنی واسش مجلسم نمیگیرن

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
وای همینو بگ‌و

والا

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ