2777
2789
عنوان

مادر بد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست
تو سن بلوغی. کشمکش ها طبیعیه هم شما همه چیزو اغراق شده میبینی و دنبال استقلالی هم مامانت اعصاب نو ...

👌👌

حرفاش رو گوش میکنم ولی وقتی میگم یارانه ام رو بده میاد کنم میزنه خب یارانه‌ حق ادمه

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
منم اینجوری بودم با مامانم ولی الان خیلی پشیمونم میگم کاش انقد غصه ش نمی‌دادم، الان دوماه یه بارم به ...

😢

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👌👌 حرفاش رو گوش میکنم ولی وقتی میگم یارانه ام رو بده میاد کنم میزنه خب یارانه‌ حق ادمه

آخه عزیزدلم اون خرجی که برای خورد و خوراک و پوشاک و... برای تو میکنه میدونی چند برابره یارانه میشه، شاید الان تو دست و بالش نیست حرصش نده

حتی پول نمیدع برم دارو هام بگیرم ۳۱۵ تومن دارو هام بود با پول عیدی هام خریدمشون

آخه عزیزدلم اون خرجی که برای خورد و خوراک و پوشاک و... برای تو میکنه میدونی چند برابره یارانه میشه، ...

مشکل اینجاست که پول هم خرج من نمیکنه میرم خونه مامان بزرگم غذا میخوریم 

مشاور نمیاد  اگه تهدید کنم میگه برو از خداشه کسی هم تو فامیل نداریم کمکم کنه

میدونم میگن برو ولی تو ی موقع هایی بیرونی دیر تر بیا خونه،مطمعن باش نگرانت میشن،مراعتتو میکنن ک کار دست خودت ندی.

تو وانمود کن خودت با مشاوره ارتباط برقرار میکنی خلاصه اینم شانس مایه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

👌👌 حرفاش رو گوش میکنم ولی وقتی میگم یارانه ام رو بده میاد کنم میزنه خب یارانه‌ حق ادمه

عزیزم من نمیدونم سطح مالیتون چطوریه اما مطمئن باش اگه به اون پول نیاز نداشتن اصلا برش نمیداشتن.

به خدا زندگی کلی خرج داره. بخش زیادیش رو هم بابت بچه ها هزینه میکنن.

اینقدر برات غذا و لباس و امکانات تحصیل فراهم میکنن.

شمام منصف باش. ۴۵ تومن یارانه رو میخوای چه کنی.

ان شاالله ازدواج کردی یا دانشجو و مستقل شدی یا رفتی سر کار، خودت صد برابرشو در میاری.

به خاطر این چیزا همو نرنجونید

الان پیش والدینتی، تو سن بلوغم هستی فکر میکنی اونا دشمنتن

اما بعدا که جدا بشی و بری سر زندگی خودت تازه میفهمی چقدر پدر و مادرت خوب بودن و هوات رو داشتن.

الان شاید حس نکنی حرفامو ولی منم یه وقتها همسن تو بودم و این روزها و احساسات رو داشتم.

حالا که ازدواج کردم و بچه دارم میفهمم چقدر نگرش بچه ها و والدینشون متفاوته و خیلی وقتها سو تفاهم ایجاد میکنه و باعث اختلاف میشه.

رابطہ ت باپدرت چطوره

مامانم کاری کرده که بابام ازم متنفره

عزیزم من نمیدونم سطح مالیتون چطوریه اما مطمئن باش اگه به اون پول نیاز نداشتن اصلا برش نمیداشتن. به ...

وضع مالی مون خوبه ولی قسط زیاد داریم ولی مطمعناا ۴۵ تومن یارانه رو نیاز ندارن

من پول برای این میخوام عصرونه ای صبحونه ای چون بعضی وقتا مامان بزرگم نه صبحونه درس می‌کنه نه عصرونه

چندتاخواهربرادرید

۳ تا یکی دیگه هم تو راهه