2777
2789
عنوان

مادر بد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست
شما هییییچ تقصیری نداشتی بعضی آدما متاسفانه ناکامی هاشونو میندازن گردن بقیه که عذاب وجدان خودشونو ک ...

همه بهش همینو میگن 

ولی قبول نمیکنه

خیلی فهش های بدی بهم میگه خسته شدم 

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

بهم میگه چون چاقی نباید چیزی بخوری نه شام نه ناهار نه صبحونه 

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیزاره پیشش بمونم میگه برو 

ببین اگه شرایط نقل مکان داری که برو.

ولی اگه به هر علتی ناچاری فعلا با خانواده ت زندگی کنی، گذشته ها رو شخم نزن. همه چیزو بریز دور. مجبوری فعلا باهاشون مدارا کنی و رگ خوابشونو بدست بیاری. حالا یا با محبت یا با حرف گوش کردن، که تنش ها بین تون‌کم بشه.

در عوض انرژیت رو بذار روی درسهات

ان شاالله ۳ سال دیگه دیپلم میگیری و میری دانشگاه.

اونوقت اوضاعت خیلی بهتر میشه. 

آدمها مجبورن بعضی وقتها با شرایط بد مدارا کنن تا به اهداف بزرگتری برسن.

شمام قدری صبور باش، اوضاع درست میشه

متاسفانہ چاره اے ندارے صبرڪنی بزرگترشے باخانواده ت مهربون باش ومهربونے یادشون بده خداڪمڪت ڪنہ تحملت بالابره این روزهامےگذره

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
ببین اگه شرایط نقل مکان داری که برو. ولی اگه به هر علتی ناچاری فعلا با خانواده ت زندگی کنی، گذشته ه ...

دلم میخواد مستقل شم ولی سنم خیلی کمه پول هم ندارم

بهم میگه چون چاقی نباید چیزی بخوری نه شام نه ناهار نه صبحونه 

متاسفانه خیلی از مادر و پدرها علم رفتار درست با فرزند رو ندارن.

تلاشی هم برای آموختنش نمیکنن.

اما شما به نظرم از این رفتارها تجربه کسب کن که خودت در آینده با بچه هات این مدلی نباشی.

اگر مادرت رو اندامت حساسه از سر دلسوزیه. ولی خب بلد نیست درست ابراز کنه. شما ورزش رو بذار تو برنامه ت، در کنارش تغذیه ت رو هم داشته باش

متاسفانه خیلی از مادر و پدرها علم رفتار درست با فرزند رو ندارن. تلاشی هم برای آموختنش نمیکنن. اما ...

ورزش میکنم ولی مامانم میگه با این ورزش ها وزن کم نمیکنی از همون اول چیزی نمی‌خوری تا چاق نشی

دلم میخواد مستقل شم ولی سنم خیلی کمه پول هم ندارم

الان زوده برای مستقل شدن.

حداقل تا ۳ سال دیگه مجبوری با این شرایط بسازی

فقط سعی کن خودت کمتر آسیب ببینی تو این مدت.

مثلا اگه میبینی مامانت رو کارهای خونه حساسه، کمکش کن که کمتر غر بزنه.

یا اگه میبینی رو مسائل مالی حساسه، بحث یارانه و پول توجیبی رو فعلا مطرح نکن.

نه به خاطر اونا، به خاطر آرامش اعصاب خودت

الان زوده برای مستقل شدن. حداقل تا ۳ سال دیگه مجبوری با این شرایط بسازی فقط سعی کن خودت کمتر آسیب ...

بله درسته

اول فڪرڪردم شایدنوجوونے حساسے ومقصر اماالان نظرم عوض شدپدرومادرت درنحوه رفتاربا شمادچار اشتباه شدن ونمے تونن رابطہ صمیمے باشمابرقرار ڪنن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
اول فڪرڪردم شایدنوجوونے حساسے ومقصر اماالان نظرم عوض شدپدرومادرت درنحوه رفتاربا شمادچار اشتباه شدن و ...

مامانم اینجوریه بابام هم مثل خودش کرده

برات آرزوے روزهاے بهتروشادتری دارم امیدوارم خدا یاریت ڪنہ بامشڪلات بجنگے این بحران روبگذرونے آینده روشن پیش روت باشہ وجوان موفقے بشے 

برات آرزوے روزهاے بهتروشادتری دارم امیدوارم خدا یاریت ڪنہ بامشڪلات بجنگے این بحران روبگذرونے آینده ر ...

ممنون همچنین 🌹😘

مامانم اینجوریه بابام هم مثل خودش کرده

شماسعے ڪن بابابات صمیمے بشے مطمئنم میتونے باهاش دوست بشے براش آب خنڪ  چاے شربت بیار اگہ نمیتونے بهش بگے دوستت دارم بارفتارت نشون بده اینجورے راحت ترازپس مشڪلت برمیایے پدرهابادخترهاشون رفیقن

شماسعے ڪن بابابات صمیمے بشے مطمئنم میتونے باهاش دوست بشے براش آب خنڪ  چاے شربت بیار اگہ نمیتونے ...

فک نکنم ولی انجام میدم ببینم چی میشه