2777
2789
عنوان

مادر بد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست
شمابزرگترے درستہ ؟رابطہ والدینت چطوره

بله 

هر روز دعوا دارن با هم

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳ تا یکی دیگه هم تو راهه

مامانت بارداره؟

خب همونه که اعصاب نداره  

سر به سرش نذار. آدم تو بارداری حوصله خودشم نداره چه برسه به یکی دیگه.

اگه رابطه ت با بابات خوبه خودت باهاش خرف بزن و آروم و منطقی ازش درخواست پول توجیبی کن.

اگه بتونی کار هنری هم یاد بگیری، با فروش کارهات تو تابستون که مدارس تعطیله میتونی یه درآمدی داشته باشی

مامانت بارداره؟ خب همونه که اعصاب نداره     سر به سرش نذار. آدم تو بارداری حوصله خودشم ن ...

مامانم کاری کرده که بابام باهام حرف نمیزنه

اگه بگم پول کاری میکنن که ارزوی مرگ کنم

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
مامانت بارداره؟ خب همونه که اعصاب نداره     سر به سرش نذار. آدم تو بارداری حوصله خودشم ن ...

قبلا هم همینطور بوده یه اتفاقی افتاده در گذشته که از من کلا بدش میاد

شماتوسن حساسے هستے واوضاع خونتون متشنج  اگہ میتونے بیشترڪمڪ حال مادرت باش باخواهر برادرت بازے ڪن سرگرم بشن... جو خونتون خودبہ خودآروم میشہ اگہ بتونے ڪمک مامانت آشپزے ڪن حرفشوگوش ڪن بهونہ دستشون نده 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
قبلا هم همینطور بوده یه اتفاقی افتاده در گذشته که از من کلا بدش میاد

مامانم از بابام طلاق گرفت 

بعد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد 

من اونموقع ۴ سالم بود 

بعد من پیش مامان بزرگم بودم 

مامان بزرگم میبینه کسی نیست منو ببره پیش خودش و ممکنه تا آخر عمرش مجبور باشه از من مراقبت کنه به مامان م میگه بیا پیش بچه ت و برو سر خونه زندگیت مامانم میاد دوباره با بابام ازدواج می‌کنه و خواهر و برادرم رو بدنیا میاره ولی چون اخلاق بابام بده میگه پشیمون شدم اومد و دوباره با بابام ازدواج کرده 

و میگه تقصیر منه

مادربزرگی کسی رو نداری بری یه مدت با اون زندگی کنی

مادر بزرگم تحویلم نمیگیره 

شماتوسن حساسے هستے واوضاع خونتون متشنج  اگہ میتونے بیشترڪمڪ حال مادرت باش باخواهر برادرت بازے ڪ ...

همین کار رو انجام میدم ولی مامانم خیلی خیلی خیلی بده

تحویلت نگیره بهتر از جنجال و دعوا نیست؟!

نمیزاره پیشش بمونم میگه برو 

مامانم از بابام طلاق گرفت  بعد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد  من اونموقع ۴ سالم بود  ...

شما هییییچ تقصیری نداشتی

بعضی آدما متاسفانه ناکامی هاشونو میندازن گردن بقیه که عذاب وجدان خودشونو کم کنن.

مامانت اگه از برگشتنش پشیمون بود اینقدر بچه نمیاورد

رفتارمامانت باخواهربرادرات خوبہ یامثل شماست

خیلی خوبه