2777
2789
عنوان

مادر بد 😭

733 بازدید | 59 پست

مامانم سر یه چیز کوچک کتک م میزنه چند وقت پیش دستم رو گاز گرفت که چای دندونش موند رو دستم گوشت دستم داشت کنده میشد 

دستم خوب شده وگرنه عکسش میزاشتم 

بعد من کلا ۱ ساعت تو گوشی ام می‌ره به بابام میگه ۲۴ ساعته سرش تو گوشی هست آنقدر میگه تا بابام بیاد بزنتم خسته شدم دیگه خواستم با چاقو رگم رو بزنم ولی نتونستم 😭😭😭

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت میخواد کتک بزنه دلم میخواد بزنم تو شکمش ولی حاملس دلم برا بچه میسوزه 

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

مشاور ،تهدید ب فرار،کمک از بزرگ تر فامیل یا کسی ک قبولش دارن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

عزیییییزم اشکال نداره به نظر من مامان بهترین فرشته رو زمینه هرچقدر هم که کتکت بزنه باز خوبیتو میخو ...

دیگه بخدا خسته شدم 

هرروز یه جاییم کبوده

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 ای خدا خب اذیتش نکن گناه داره

من که کاریش ندارم ولی خب خیلی دارم اذیت میشم

مشاور ،تهدید ب فرار،کمک از بزرگ تر فامیل یا کسی ک قبولش دارن

مشاور نمیاد 

اگه تهدید کنم میگه برو از خداشه

کسی هم تو فامیل نداریم کمکم کنه

۱۴

تو سن بلوغی.

کشمکش ها طبیعیه

هم شما همه چیزو اغراق شده میبینی و دنبال استقلالی

هم مامانت اعصاب نوجوون نداره و فکر میکنه هنوز دخترش خردساله و باید به همه حرفاش گوش بده.

مام تو این برهه سنی با والدینمون خیلی تنش داشتیم.

زیاد به هم گیر ندین.

به خرده به دل مادرت راه بیا. بذار اونم دلش خوش بشه که بچه ش حذف گوش کنه.

خودمو میکشم و رگ میزنم و قرص میخورم رو هم فراموش کن.

شما هنوز وارد جامعه نشدی. بعدها اونقدر مشکلات بزرگی رو باید حل کنی که مشکلات الانت برات در حد شوخی میشه