2789
چه خوب لینکشو میدی بعد از ۱۸ ام بهم یه پیام بده که با هم بخونیم ⁦(•ө•)♡⁩

تگت میکنم اونجا..

باشه حتما..راستی تو کتابای دهم داری؟ میخوای چیا بخونیم؟

اللهم عجل لولیک الفرج...
بچا فقط با علاقتون برید!!!😐 توی تجربی و رشته های اینجوری تیتاب نمیدن!!!👌✋ کاری نکنین ک فردا پسفر ...

چشم ممنون از نصیحتتون.. مرسی شمام موفق باشی

اللهم عجل لولیک الفرج...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تگت میکنم اونجا.. باشه حتما..راستی تو کتابای دهم داری؟ میخوای چیا بخونیم؟

نه ندارم 

ولی پی دی اف هاشونو  دانلود کردم 

من زیست رو شروع کردم 

ریاضی هم میخوام بخونم 

همین دوتا 

تو چیا رو میخوای بخونی؟

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
نه ندارم  ولی پی دی اف هاشونو  دانلود کردم  من زیست رو شروع کردم  ریاضی هم می ...

چه قدر عالی افرین 

زیست چجوریه تا الان که پیش رفتی؟

من فکر کنم 3یا4 درس و بخونم 

زیست فیزیک شیمی ریاضی 

زبان چی؟ اخه یکم سخته

اللهم عجل لولیک الفرج...
چه قدر عالی افرین  زیست چجوریه تا الان که پیش رفتی؟ من فکر کنم 3یا4 درس و بخونم  زیست ف ...

سر فصل های زیست دهم کاملا با زیست هفتم یکیه من الان دارم هفتم رو مرور میکنم 

من از فیزیک و شیمی خیییییییلیییییی بدم میاد 

من معلم کلاس زبانم با هام خیلی کار کرده تو زبان مشکلی ندارم خداروشکر 

تو کلاس زبان میری؟

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
سر فصل های زیست دهم کاملا با زیست هفتم یکیه من الان دارم هفتم رو مرور میکنم  من از فیزیک و شیم ...

چه قدرخوب پس... 

منم ولی چاره چیه   

نه متاسفانه باید خودم زبان کار کنم وقت نمیشد برم

اللهم عجل لولیک الفرج...
چه قدرخوب پس...  منم ولی چاره چیه     نه متاسفانه باید خودم زبان کار کنم وقت نمیشد ...

اشکال نداره زبانم با خم کار میکنیم😉

مرسی     تو کلاس میرفتی؟ چقدربلدی الان؟

من هفتمم رو اولین امتحان زبانم شدم ۱۴ اونجا بود که فهمیدم حتما باید کلاس زبان برم از هفتم تا الان معلم خصوصی دارم با داداشم 

اونم  دهمه دوقلوییم 

من هفتمم رو اولین امتحان زبانم شدم ۱۴ اونجا بود که فهمیدم حتما باید کلاس زبان برم از هفتم تا الان مع ...

وای چه قدر خوب .. 

تا کدوم مبحثا بلدی الان؟  من زبان مشکل دارم ازش بدم اومده  چه خوب میتونید باهمم بخونید

اللهم عجل لولیک الفرج...

[QUOTE=196078894]وای چه قدر خوب ..  تا کدوم مبحثا بلدی الان؟  من زبان مشکل دارم ازش بدم اومده     ...[/QUOTE

این کتاب سبزه تموم شد هفته پیش 

این کتابرو قراره تو تابستون کانل کنم  ۴۰ تا درسه بیست ا شو خوندم 

[QUOTE=196078894]وای چه قدر خوب ..  تا کدوم مبحثا بلدی الان؟  من زبان مشکل دارم ازش بدم او ...

افرین به تو... خیلی خوبه موفق باشی 

زبانت فوله پس

اللهم عجل لولیک الفرج...
افرین به تو... خیلی خوبه موفق باشی  زبانت فوله پس

مرسی عزیزم تو هم همینطور 

فول فول که نه ولی خوبه 

من از این به بعد تو تاپیکت گزارش درس خوندنمو میزارم تا با هم در ارتباط باشیم 

مرسی عزیزم تو هم همینطور  فول فول که نه ولی خوبه  من از این به بعد تو تاپیکت گزارش درس خ ...

ممنونم.. فولم میشی صددرصد

حتما بده خوشحال میشم

در روز چقدر میخونی الانا؟

اللهم عجل لولیک الفرج...