2777
2789
عنوان

عروسی جاری

175 بازدید | 18 پست

چندروز دیگه عروسی جاریمه خیلی شلوغ گرفتن و جمعیت زیاده تا الان یه 1000 نفری و بیشتر دعوتی داشتن هم جاریم هم برادرشوهرم گفتن هرکسی رو دلم خواست دعوت کنم و واسش کارت بفرستم خانواده خودم و خالم اینا و خانواده مادریم میان عمو و زن عموم و یکی از رفیقام رو میخوام دعوت کنم مامانم میگه تا اربیل 8،9ساعت راهه کلی اتفاق هست چرا میخوای دعوتشون کنی اگە خدایی نکرده چیزی بشه تو راه میگی کاش دعوتشون نمیکردم ولی دوستم خودش گفت دوست داره بیاد و حتما دعوتش کنم چیکار کنم من الان؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

امان از مادرا😑مثلا چ اتفاقیییی بعدشم خودشون با رضایت کامل میخان بیان اتفاق بیفته ب تو چ ربطی داره د ...

میگه اگه خدایی نکرده تو راه تصادفی چیزی بکنە تقصیرش میفته گردن تو

ولی من که به زور نمیارمش خودش دوس داره

خدایی دقت کن اونا یه تعارف کردن ک مثلا مادرتو خواهرتوبگی ن کل طایفه مادری وپدری ودوستتو الان گرونی یکم مراعات کنید عروسی جاریته ن خودت

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی دقت کن اونا یه تعارف کردن ک مثلا مادرتو خواهرتوبگی ن کل طایفه مادری وپدری ودوستتو الان گرونی ی ...

فقط من نیستم به همه گفتن هرکسیو میخوای دعوت کن

ما عروسی خودمون هم اینو به همه گفتم