2789
خداروشکر.. من نگرفتم ولی تو سایت دیدم کارنامم و     توچی؟

نه :( 

میخوای دهم رو نمونه بخونی؟یا تیزهوشان؟

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂 می‌خوام بخونم هی امروز و فردا میکنم😑آره برای دهم

اهان عجب به نظرم شروع کن خیلی خوبه مخصوصا زیست.. من بعد ازمون نمونه شروع میکنم..میخوای شروع کنیم باهم؟ یا نه تو زودتر شروع کن

اللهم عجل لولیک الفرج...
نه :(   میخوای دهم رو نمونه بخونی؟یا تیزهوشان؟

چه بد .. به نظرت چند میشه معدلت؟ البته نمره اضافم میکنن..

منکه برای نمونه بیشتر میخونم میخوام نمونه برم توچی؟

اللهم عجل لولیک الفرج...
چه بد .. به نظرت چند میشه معدلت؟ البته نمره اضافم میکنن.. منکه برای نمونه بیشتر میخونم میخوام نمونه ...

من از هفتم تیزهوشان درس میخونم 

تو کی میخوای شروع کنی پیش خوانی دهم رو ؟

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
خوبه...اره منم

منم تجربی میزنم 

من از هفتم تیزهوشان درس میخونم  تو کی میخوای شروع کنی پیش خوانی دهم رو ؟

افرین .. سخت نیست؟ منکه حاضر نیستم بیام تیزهوشان..

اره بعد ازمون نمونه میخوام پیش خوانی کنم ..توچی؟ رشتت چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج...
افرین .. سخت نیست؟ منکه حاضر نیستم بیام تیزهوشان.. اره بعد ازمون نمونه میخوام پیش خوانی کنم ..توچی؟ ...

نه خیلی سخت نمیگیرن 

میخوام رشته ام رو تجربی بزنم 

بچه ها میاین با هم بخونیم ؟

خیلی بهتره اینجوری

نه خیلی سخت نمیگیرن  میخوام رشته ام رو تجربی بزنم  بچه ها میاین با هم بخونیم ؟ خیلی بهت ...

اها چه خوب.. منم هستم خیلی خوبه باهم بخونیم..راستی من یه تاپیک گزارش درس خوندنم دارما  هر روز گزارش میدم.. ولی من فعلا برای نمونه میخونم تا 18 تیر

اللهم عجل لولیک الفرج...
اها چه خوب.. منم هستم خیلی خوبه باهم بخونیم..راستی من یه تاپیک گزارش درس خوندنم دارما    ه ...

چه خوب لینکشو میدی

بعد از ۱۸ ام بهم یه پیام بده که با هم بخونیم ⁦(•ө•)♡⁩

بچا فقط با علاقتون برید!!!😐

توی تجربی و رشته های اینجوری تیتاب نمیدن!!!👌✋

کاری نکنین ک فردا پسفردا ع کردتون پشیمون بشین!!😶

موفق باشین همگی💙

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨