خداروشکر.. من نگرفتم ولی تو سایت دیدم کارنامم و توچی؟
نه :(
میخوای دهم رو نمونه بخونی؟یا تیزهوشان؟
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه بد .. به نظرت چند میشه معدلت؟ البته نمره اضافم میکنن.. منکه برای نمونه بیشتر میخونم میخوام نمونه ...
من از هفتم تیزهوشان درس میخونم
تو کی میخوای شروع کنی پیش خوانی دهم رو ؟
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
افرین .. سخت نیست؟ منکه حاضر نیستم بیام تیزهوشان.. اره بعد ازمون نمونه میخوام پیش خوانی کنم ..توچی؟ ...
نه خیلی سخت نمیگیرن
میخوام رشته ام رو تجربی بزنم
بچه ها میاین با هم بخونیم ؟
خیلی بهتره اینجوری
اها چه خوب.. منم هستم خیلی خوبه باهم بخونیم..راستی من یه تاپیک گزارش درس خوندنم دارما ه ...
چه خوب لینکشو میدی
بعد از ۱۸ ام بهم یه پیام بده که با هم بخونیم (•ө•)♡
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨