2777
2789
عنوان

ناله نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 55 پست
میگه که یکم اب و شکر بده بهش در حد یه قاشق چایی خوری ابش جوشیده باشه

دکترچی ممنونم ميشه علايم ديگشم بگی بهش؟دور گردنش وصورتش دون ريز قرمز ميزد واينکه پی پئ دون دون سبز داره  ....موقعی ک بيدار ميشه بخودش يکم ميپيچه سرصدا ميکنه گريه ميکنه  االان ت خاب همش سرصدا ميکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره سينشم خس خس ميکنه اره رفلاکسم داره ايناييکه رفلاکيس دارن ب پروتئين گاوی حساسن؟ درست دکتر گفن حسا ...

اره معمولا حساسن. من دخترم رفلاکس داره یه روز بش بستنی دادم تا 2 روز رفلاکسش شدیدتر شده بود😓

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دکترچی ممنونم ميشه علايم ديگشم بگی بهش؟دور گردنش وصورتش دون ريز قرمز ميزد واينکه پی پئ دون دون سبز د ...

اطفال عزیزم بله الان میگگ

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
شما برا کلسيم بدنتون چی جايگزين کردين؟شيرخودتو ميخورد؟

نه شیرخشک میخوره الان بهتره ولی کامل خوب نشده 8 ماهشه.

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

برای دون های قرمز میگن مادر توی خورد و خوراک رعایت بیشتر بکنه اخرین باری که مدفوع کرده کی بوده؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
ن بچم شيرخودمو ميخوره موندم چی بخورم جايگيرين لبنيات خودم خالی ميشم

قرص کلسیم بخور خوبه که زود متوجه رفلاکسش شدید ان شالله زودم خوب میشه من دیر فهمیدم بچم ضعیف شد 😓

برای دون های قرمز میگن مادر توی خورد و خوراک رعایت بیشتر بکنه اخرین باری که مدفوع کرده کی بوده؟

من فقط مرغ پلو و گوشت گوسنفدی پلو تخم مرغ ارده کنجد شيره خرما ميخورم وميوه  زياد نيست فک کنم دوس ساات پيش روزی چهارپنج بار داره 

مدفوعش میگی سبزی داره عزیزم چیز نگران کننده ای نیست