2777
2789
عنوان

ناله نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 55 پست
من فقط مرغ پلو و گوشت گوسنفدی پلو تخم مرغ ارده کنجد شيره خرما ميخورم وميوه  زياد نيست فک کنم دو ...

گوشت گوسفندی گرمه خب عزیز دلم بخاطر همینه دیگ از گرما جوش میزنه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
من فقط مرغ پلو و گوشت گوسنفدی پلو تخم مرغ ارده کنجد شيره خرما ميخورم وميوه  زياد نيست فک کنم دو ...

شکمش شل نبود؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص کلسیم بخور خوبه که زود متوجه رفلاکسش شدید ان شالله زودم خوب میشه من دیر فهمیدم بچم ضعیف شد 😓

فک نکنم قرص همه نياز بدنمو برطرف کنه چون شير ميدم خب زود ب زود بردمش دکتر علايمشو گفتم خودم ديدم شير ميخوردم بيتاب بود بدنشم دون زد دکترگفت حساسه

خب پس از دستگاه گوارشش نیست مشکلش میپرسه رفلاکس یا مشکل معده نداره؟

فک نکنم قرص همه نياز بدنمو برطرف کنه چون شير ميدم خب زود ب زود بردمش دکتر علايمشو گفتم خودم ديدم شير ...

اره دیگه حساسه مجبوری رعایت کنی دیگه اصن حساسم نباشه لبنیات کلا برا نوزاد نفخ میاره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
فکراي بدي مياد واسم ميگم نکنه زبونم لال ريش قلبش مشکل دارن 😭.الهي بميرم 

نه بابا عزیزم اگر مشکلی بود همون اول چک کردن قلبش رو میگفتن نترس چیزی نیست من کمکت میکنم نگرانیت رفع بشه

خب پس از دستگاه گوارشش نیست مشکلش میپرسه رفلاکس یا مشکل معده نداره؟

عزيزم علايمشو گفتم دکترگفت رفلاکس داره چون بدنش دون ريز ميزد وبيقرار بود  مثلا اون شب من ليموعمانی  تو غذام بوو روز بعد بچم خابش خيلئ سبک شد زود ب زوو بيدار ميشد  

نه بابا عزیزم اگر مشکلی بود همون اول چک کردن قلبش رو میگفتن نترس چیزی نیست من کمکت میکنم نگرانیت رفع ...

ممنون عزيزم بدنش دون ريز ميزد دکترگفت حساسيت ب پروتئين گاوی يمدت ساات سه چهار صب بيدار ميشد تا نه ده بيدار بود دکتر دارو داد بهترشد امشب همش اخ ناله ميکنه البته اوايل تولشدم زياد بود اخ نالش  الان باز اومده سراغش ديروز خيلي بد خاب بود امروز اما شير ميخورد زود ميخابيد

ممنون عزيزم بدنش دون ريز ميزد دکترگفت حساسيت ب پروتئين گاوی يمدت ساات سه چهار صب بيدار ميشد تا نه ده ...

عزیزم میگن که بیقراریش برای رفلاکسش هست و بیدار هم هست زیاد گریخ میکنه؟

این غدا هارو اصلا نخورید 

تخم مرغ شیر خامه کره پنیر شکلات کاکائو گوشت گوسفندی و گاوی باعث میشه بچه بیقرار بشه رفلاکسش 

وقتیم داری شیرش میدی سینتو قشنگ بزار دهنش دکتر گفت اینارو عزیزم

ممنون عزيزم بدنش دون ريز ميزد دکترگفت حساسيت ب پروتئين گاوی يمدت ساات سه چهار صب بيدار ميشد تا نه ده ...

میدونی چیا خوردی امروز یا دیروز؟

عزیزم میگن که بیقراریش برای رفلاکسش هست و بیدار هم هست زیاد گریخ میکنه؟ این غدا هارو اصلا نخورید&nb ...

امشب گوشت گوسفندی خوردم ميشه بپرسئ چيا بخورم ممنون عزيزم ميشه لبنيات گوسنفدی بخورم؟خداخيرت بده