2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 48 پست
برو خونت مادرشوهرت بیاد پیشت یا پرستار بگیر

مادر شوهرم نمیتونه سنش بالاست الان یه هفته اینجوریم یه زنگ نزده بگه خوب شدی ،نشدی شرایط پرستارم ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل درد دارم از همون اول بارداریمدل درد داشتم بعد از ظهر کم بودترشح قهوه ای  ولی الان شده خون دی ...

راستی یه بالشت بذار زیر پات یکم انتهای پاهات بالاتر از بدنت باشه هم خیلی کمکت میکنه

من موز زیاد میخوردم و غذاهای نشاسته دار

شیاف و امپول پرولوتون هم میزدم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
من ۴بارسقط کردم تجربه بارداری پنجمموبهت میگم کمردردولکه بینی داشتم میرفتم بیمارستان نمیذاشتم معاینه ...

عزیزم شما چند بار سقط داشتین .من اولین بارداریم بود بعد ۹سال ناباروری ولی دکترم گفت اگه استراحت مطلق داشته باشی فشارت میره بالا و بچه به خطر میفته .البته ای وی اف کردم .بعد هر وعده غذایی ۲۰دقیقه پیاده روی تو خونه داشتم .توالت فرنگی استفاده میکردم .و غذا و ظرف شستن پای خووم بود .ولی جارو برقی  و لباس شستن و اتو کشیدن با بقیه بود

❤️
من ۴بارسقط کردم تجربه بارداری پنجمموبهت میگم کمردردولکه بینی داشتم میرفتم بیمارستان نمیذاشتم معاینه ...

من مادرم مریض شده اومدم اینجا استراحت کنم الان دارم از مادرم مراقبت میکنم خونریزیم شروع شده باز اینجا معاینه نمیکنن لباس زیر تو نگاه میکنن ببینن در چه حدخونریزی داری

راستی یه بالشت بذار زیر پات یکم انتهای پاهات بالاتر از بدنت باشه هم خیلی کمکت میکنه من موز زیاد میخ ...

من اون هفته آمپول زدم فقط بقیش شیاف ولی انگار اثر نداره 

من اون هفته آمپول زدم فقط بقیش شیاف ولی انگار اثر نداره 

ببین من دکترم گفته بود چون هماتوم دارم نباید خون بهش برسه و خونریزی بیشتر بشه برا همین استراحت مطلق بود 

برای شما ک هماتوم نیست حتما با دکترت مشورت کن عزیزم ببین دکترت چی میگه

اگه خواهر داری زنگ بزن اون بیاد جای مادرت شما برو خونتون.

خواهرام راهشون دوره یکی اصفهان اون یکی کرج حالا قراره خواهرم که اصفهانه یافردا یا پس فردا بیاد میترسم تا خواهرم بخواد بیاد بچم چیزیش بشه خونه خودمم برم کارام یکی باید انجام بده خودم نمیتونم راه برم زیاد امروز زیاد سر پا بودم بدتر شدم

ببین من دکترم گفته بود چون هماتوم دارم نباید خون بهش برسه و خونریزی بیشتر بشه برا همین استراحت مطلق ...

دکترم گفته آزمایش و سونو غربالگریتو زودتر انجام بده نمون ۱۲ هفتت پر بشه من الان نمیدونم ۱۱ هفته خورده ای غربالگری بدم درست نشون میده یا نه

خواهرام راهشون دوره یکی اصفهان اون یکی کرج حالا قراره خواهرم که اصفهانه یافردا یا پس فردا بیاد میترس ...

عزیزم مهمترین چیز ارامشه .ارامش خودتو حفظ کن و استرس نداشته باش.اگه همسرتون همکاری کنن کارای خونه چیزی نیست .من همسرم صبحونه رو اماده میکرد و فلاسک رو پر اب جوش بالا سرم .ساعت ده میخواستم یکم پیاده روی کنم بلند میشدم و غذا میپختم .بعد ناهارم که ظرف ها رو میشستم .دو نفر که ظرفی ندارن .و این برنامه واسه شامم ادامه داشت .با دکترت حرف بزن .عزیزم من با خوردن دارچین خونریزیم شدید میشد حتی خیلی کم .ببین اگه به چیزی هم واکنش نشون میدی بیشتر مراقبت کن

❤️
دکترم گفته آزمایش و سونو غربالگریتو زودتر انجام بده نمون ۱۲ هفتت پر بشه من الان نمیدونم ۱۱ هفته خورد ...

به حرف دکترت اعتماد کن عزیزم

انشاالله بچه ت صحیح و سالم میاد تو بغلت💕