2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ادم.های مختلف متفاوته.

اگر به ریه بزنه هفته دوم.بدتر میشند.

اما.من سبک.گرفتم.. ضعف و.بدن درد شدید داشتم. حدپد چهار پنج.روز. بعد یک هفته کامل خوب شدم. همسرم هم مثل من بود

برادرم به ریه اش زد و کاارش به ای سی یو.کشید.ولی خدارو شمر خوب سد. 

اکر بتزم سوالی داری بپرس. من کادر درمانم شاید بتونم.جواب بدم.

برای ادم.های مختلف متفاوته. اگر به ریه بزنه هفته دوم.بدتر میشند. اما.من سبک.گرفتم.. ضعف و.بدن درد ...

خداروشکر که خوب شدید ،من دوروز بود گلو درد داشتم روز سوم رفتم تست دادم و دکتر هم رفتم برام دارو دادش آمپول سفازولین و یه چی دیگ زد برام فرداشم ی سفازولین گلوم خوب شد ولی سرفه هام شروع شد ک یه روز سرفه خشک داشتم و از امروز سرفه هام یکم خلط دار هس ،بدنمم دوروز درد میکردش اما از امروز بدن دردم کم شده ،در واقع اگ با قبل از تست حساب کنم میشه ۶ روز ک مبتلا هستم 

میخاسم بدونم بدتر میشه علائمم یا ن همینکه گرفتم هست ؟

برای ادم.های مختلف متفاوته. اگر به ریه بزنه هفته دوم.بدتر میشند. اما.من سبک.گرفتم.. ضعف و.بدن درد ...

سرفه هامم خیلی نیس ،دیروز ک سرفه خشک داشتم سینم درد میکرد ولی امروز بهترم درد سینه ندارم فک میکنم چون سرفه هام مرطوب شده 

سلام عزیزم تاپیک قفل کردی اینجا جواب میدم،داروی امام رو باید ۳ روز اول،روزی ۳ بار بخوری،تا ۲ ساعت بعدش هم چیزی نخوری،میتونی مثل قرص جویدنی بخوریش.هر بار هم یه قاشق مربا خوری بخور،بعد دیگه هر شب موقع خواب بخور تا زمانی که خوب بشی. مرتب دم کرده اویشن و پونه و نعنا بخور.با سرکه سیب هم میتونی بخور بدی.

سلام عزیزم تاپیکهای مفیدزیادهست سرچ کنی  چون من راجع به این دارو خیلی سرچ وتاپیکها روذخیره کردم برات می ذارم امیدوارم به دردت بخوره یکیش اینه👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4706464/تجربه-من-از-کرونا-و-نذر-من