2777
2789

من   

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....

من

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان شده؟ بهتر نشد؟

نه همه راهی رو امتحان کردم واقعا فایده نداشت حالا اینسری دکتر دیگ برام ماینوکسیدیل نوشته خودم در کنارش میخوام اسپیرونولاکتونم استفاده کنم بلکه جواب بده 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
درمان شد؟؟ بهتر شده؟؟دکترتون چی گفت؟؟

چاره ش اینکه آزمایش هورمونی بدید به دکتر غدد نشون بدید هر کدوم از فاکتور ها که بالا پایین بود دارو میدن

بله من هورمون مردانه م بالا بود و شکر خدا کنترل شد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
نه همه راهی رو امتحان کردم واقعا فایده نداشت حالا اینسری دکتر دیگ برام ماینوکسیدیل نوشته خودم در کنا ...

منم اسپیرنالاکتون میخورم

شما جلوی سرتون در چه وضع

من کاملا خالی اصلا کف کلم معلوم

چاره ش اینکه آزمایش هورمونی بدید به دکتر غدد نشون بدید هر کدوم از فاکتور ها که بالا پایین بود دارو م ...

من چندتا دکتر رفتم هرکدوم یک حرفی میزنن خسته شدم

بهم فیناستراید و اسپیرنالاکتون دادن اصلا هیچ تاثیری نداشت

جلوی سرم خالی شده

یک دکتر میگفت موی ریختم در میاد یکی میگفت ممکن نیست 

من چندتا دکتر رفتم هرکدوم یک حرفی میزنن خسته شدم بهم فیناستراید و اسپیرنالاکتون دادن اصلا هیچ تاثیر ...

عزیزم من قبل از اینکه اصلا دنبال درمانش برم ریزش موم اینطوری بود که میریخت بعد دوباره در میومد

ولی خب ظاهر بدی داشت دیگه یه مدت کچل بودم یه مدتم موهای کوتاه تیغ تیغی

خیلیم دکتر رفتم ولی میرفتم دکتر پوست اونم شامپویی زینکی چیزی میداد یه کلمه نمیگفت به غدد هم سری بزن! 

ولی خب یه دکتر غدد بیشتر نرفتم اونم شکر خدا جواب داد

اگه اشتباه نکنم دکتر نوین بیمارستان بوعلی تهران 

منم اسپیرنالاکتون میخورم شما جلوی سرتون در چه وضع من کاملا خالی اصلا کف کلم معلوم

من کف سرم خالی شده کلا هر روز باید موهامو بشورم اگه یکم موهام چرب بشه تموم کف سرم پیداست با اینکه فقط ۲۲ سالمه ببین من خیلی تحقیق کردم تنها چیزی که واقعا میتونه ریزش مو رو قطع کنه و تا حدی باعث رویش مجدد مو بشه ماینوکسیدیل که اونم ایرادش اینه که باید همیشه استفاده کنی اگه قطعش کنی دوباره موهات میریزه اونم تا چند هفته اول باعث میشه ریزش موهات افزایش پیدا کنه اگه خواستی استفاده کنی ناامید نشو و ادامه بده نتیجشو میبینی در مورد فیناسترایدم استفاده نکن فایده نداره به علاوه اینکه عوارض بدی داره خانومای باردار حتی نباید تو دستشون بگیرن و لمسش کنن من خودم یه مدت فیناستراید استفاده کردم واقعا تاثیری ندیدم البته شاید برای شما جواب بده 

عزیزم من قبل از اینکه اصلا دنبال درمانش برم ریزش موم اینطوری بود که میریخت بعد دوباره در میومد ولی ...

من دکتر غدد هم رفتم اسم نمیفرم ولی پیش بهترین دکتر غدد رفتم پیش بهترین دکتر پوست و مو رفتم

اسمشونو بیارید حداقل اکثرا میشناسنشون

من کف سرم خالی شده کلا هر روز باید موهامو بشورم اگه یکم موهام چرب بشه تموم کف سرم پیداست با اینکه فق ...

آخ عزیزم به خدا منم همینم انقدر دلم میشکنه سر همین مسئله اصلا به خودم نمیرسم خودمو رها کردم ۱۸ سالم

اصلا مثل همسن هام نیستم

دیگه کم کم فکر توسل به ائمه به سرم زده

آخ عزیزم به خدا منم همینم انقدر دلم میشکنه سر همین مسئله اصلا به خودم نمیرسم خودمو رها کردم ۱۸ سالم ...

منم واقعا خیلی تو اعتماد به نفسم تاثیر داشته بخاطر همین میگم اگه ماینوکسیدیل جواب بده راضیم تا آخر عمرم استفاده کنم ازش ولی من خیلی راهارو امتحان کردم تنها دارو برای ریزش موی هورمونی و آندرژنیک همون ماینوکسیدیل الکی هزینه نکن همون ماینوکسیدیل شروع کن بخصوص که تو تاپیکهای قبلت نوشته بودی انگار دکترم برات تجویز کرده