💜سلام دوستان گرامی، روز پنج شنبه تون بخیر و شادی، الهی امروز روزی پر برکت و پر از اتفاقهای مهنا باشه براتون💜
💜💛💜💛💜💛💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜💛💜
سبد آرزوهایم را برای امروزتان، با شادی حس خوب، و یه دنیا انرژی مثبت، پر میکنم
الهی امروز بهترین، روز باشه براتون، دعا ميكنم زير اين سقف بلند، روي دامان زمين
هركجا خسته شدی، يا كه پرغصه شدی، دستي از غيب بـه دادت برسد، وچه زيباست كه ان دست خدا باشد وبس..

دعای37(در مقام شکرگزاری از پروردگار) قسمت آخر🌿🍃🌿🍃
💜 به نام خداوند بخشنده و مهربان💜
(13) [ای معبود من] عجيبتر اين كه از بندهى خود- كه روزىات را خورده و با آن بر طاعت تو توانا گرديده است- بهايى طلب نكردهاى، و بر سر ابزارهايى كه به مدد آنها به آمرزش تو راه يافته، بر او سخت نگرفتهاى، و اگر چنين كرده بودى، همهى دسترنج و نتيجهى كوشش وى، در برابر كوچكترين نعمت و احسان تو، از ميان مىرفت، و او در گرو ديگر نعمتهايت پيش تو مىماند. پس در اين صورت، كى مستحقق چيزى از ثواب تو بود؟ نه، كى مستحق بود؟
(14) اى معبود من، اين حال كسى است كه تو را فرمان برده است، و شيوهى كسى است كه در عبادتت بسى كوشيده است. اما آن كس كه فرمان تو را پشت گوش انداخته و نهى تو را مرتكب شده است، در انتقام گرفتن از او شتاب نورزيدهاى، تا مگر از معصيت تو دست بردارد و به طاعت تو بازگردد، حال آن كه در نخستين لحظهى گنهكارى، سزاوار همهى عقوبتهايى گرديده بود كه براى اتمام آفريدگانت مهيا كردهاى.
(15)پس هر عذابى كه از او به تأخير افكندهاى، و هر انتقام و عقاب شديد كه از او باز پس داشتهاى، چشمپوشى توست از حق خود، و خشنودى توست به كمتر از آنچه سزاوار آنى.6) پس اى معبود من، كيست بزرگوارتر از تو، و كيست بدبختتر از آن كس كه در راه مخالفت تو هلاك گرديده است؟ نه، هيچ كس نيست. تو والاتر از آنى كه دربارهات جز به احسان و نيكى سخن گويند، و كريمتر از آن كه جز به سبب دادگرى از تو بيمناك شوند. هرگز ترس آن نيست كه بر گنهكار ستم ورزى و از پاداش كسى كه تو را خرسند كرده است، غافل شوى. پس بر محمد و خاندانش درود فرست و آروزى مرا برآور، و هدايتت را بيش از پيش نصيب من گردان، تا با آن كه در كار خود به توفيق رسم. بىشك، تو بسيار بخشندهى بزرگوارى.
در پایان به نیت حاجتروایی تمام دوستان حاضر در تاپیک ذکر شریف استغفارصد مرتبه تکرار میکنم
💚 استغفار فقط برای توبه و آمرزش از گناهان نیست بلکه برای رفع تمام مشکلات زندگی است💚