2777
2789

چ تاکیدی هم کردی ک عربی نباشه یعنی هر ملیت دیگه ای باشه مث ترکی یا یونانی اشکال نداره😊 بهرحال نظر همه محترمه

حالا من دربدر دنبال اسم عربی معنی دار بودم ک تکراری نباشه ولی آخرش از امیرحسین خوشم اومد شوهرم گفت عماد گفتم نه تا آخرش موندم پای امیرحسین😍 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چ تاکیدی هم کردی ک عربی نباشه یعنی هر ملیت دیگه ای باشه مث ترکی یا یونانی اشکال نداره😊 بهرحال نظر ه ...

نه عزیزم گفتم که ایرانی میخام 

اتفاقا اسم خودم و همسرم علی و فاطمه س 

میخام پسرم ایرانی باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماکان خوبه؟آرشا.پویان هم خوبه.روهان و رهام

پویان قشنگه 😍

چه همه اسم شد فکر نمی‌کردم پسر این همه اسم قشنگ هم داشته باشه 😂

لیست کنم امشب به شور بذارمش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم گفتم که ایرانی میخام  اتفاقا اسم خودم و همسرم علی و فاطمه س  میخام پسرم ایرا ...

آهان بسیارم عالی عزیزم موفق باشی

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹