2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام بفرمایید

ببخشید من ۶ ماه پیش سقط داشتم بعداون تحت نطرم بهم گفتن عفونت شدید داری انقد قرص خوردم هیچ علایمی ندارم ازعفونت امابازگفتن عفونته الان ی ماما دیگه رفتم پاپ اسمیر گرفت میگه زخمه باید منجمد بشع میترسم باید چیکارکنم 

ببخشید من ۶ ماه پیش سقط داشتم بعداون تحت نطرم بهم گفتن عفونت شدید داری انقد قرص خوردم هیچ علایمی ندا ...

اگه پاپ اسمیر هم عفونت رو تایید کنه باید فریز بشه عفونت

مگه سقط عفونی داشتین ؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بفرمایید

سلام 

راسته میگن اگه بارداری اولت کورتاژ شده باشی دیگه نازا میشی؟

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
سلام  راسته میگن اگه بارداری اولت کورتاژ شده باشی دیگه نازا میشی؟

نه اصلا ربطی نداره 

مگه اینکه سقط عفونی و عوارض دار باشه و چسبندگی شدید بده 

وگرنه خیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا ربطی نداره  مگه اینکه سقط عفونی و عوارض دار باشه و چسبندگی شدید بده  وگرنه خیر

خیلی ممنون

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
فدات عزیزم منم ببن ایاز و اراز شک داشتم که شوهرم ایازو انتخاب کرد

خوش نام باشن 

ایاز هم قشنگه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارن رو همسرم نمیپسنده  خیلی سخت پسنده خیلی اسمای قشنگ رو رد کرده

پارسا هم ایرتنی اسم پسرمه 😍

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز