2821
2789
بعنوان دستیار یه وکیل نمیتونی بری پیشش ؟ چک و خم کارم یاد میگیری  متاسفانه الان اوضاع کار خیل ...

دستیار وکیل گفتن نهایت ماهی ششصد تومن بدن. راستش اصلللا روحیه این.کارم ندارم. شوهرم ماهی پنج.تومن حقوقشه ماهی شیش و نیم قسط داره. من یک بی مصرفم

دستیار وکیل گفتن نهایت ماهی ششصد تومن بدن. راستش اصلللا روحیه این.کارم ندارم. شوهرم ماهی پنج.تومن حق ...

این چ حرفیه میزنی 

هیچوقت این حرفو ب زبون نیار بخصوص پیش همسرت ..تو که بگی اونم ب خودش اجازه میده درباره اینکه تو چرا شغل نداری فک کنه و سرکوفت بزنه در صورتیکه وظیفه شما نیس 

اگه کار هنری علاقه داری مثل خیاطی و آرایشگری دوره هاشو برو یه جارو اجاره کن کانال و پیج بزن تبلیغ کن ..هر کاری ک فک می‌کنی روحیه ش رو داری.ولی اعتماد به نفست رو نیار پایین 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چ حرفیه میزنی  هیچوقت این حرفو ب زبون نیار بخصوص پیش همسرت ..تو که بگی اونم ب خودش اجازه م ...

ه همسرم بنده خدا میگه وظیفه تو نیست من دوشیفت کار میکنم. اون نبود که تاحالا مرده بودم. اینستا ندارم بدلایلی. ولی شهرما اصلا این چیزا رو قبول ندارن. دستپختم خوبه گفتم غذا درست کنم بدم بیرون اما اینجا کوچیکه اصلا فرهنگ این چیزا رو ندارن

ه همسرم بنده خدا میگه وظیفه تو نیست من دوشیفت کار میکنم. اون نبود که تاحالا مرده بودم. اینستا ندارم ...

خداروشکر همسرت هواتو داره 

غذا بدی بیرون که بعید می‌دونم بشه 

میتونی بری رستوران بعنوان سرآشپز 

یا منشی مطب اگه علاقه داری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر همسرت هواتو داره  غذا بدی بیرون که بعید می‌دونم بشه  میتونی بری رستوران بعنوان ...

منشی مطب گفتن حقوق هفتصد. رستوران هم رفتم گفتن سن شما نمیخواییم ظرف میتونی بیای بشوری....اینجا کلا حقوق ها کمه خییییییلی کم

منشی مطب گفتن حقوق هفتصد. رستوران هم رفتم گفتن سن شما نمیخواییم ظرف میتونی بیای بشوری....اینجا کلا ح ...

بااین تفاسیر حداقل دستیار وکیل بشی شأن کاریت بالاتره 

دادگاه رفتی؟ عریضه نویسنمیخان ؟یا یه کاری توی دادگاه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بااین تفاسیر حداقل دستیار وکیل بشی شأن کاریت بالاتره  دادگاه رفتی؟ عریضه نویس نمیخان ؟یا یه کا ...

هممممش پارتی میخواد به خیلیا رو زدم التماس کردم سه ساله هیچکس جوابمو نمیده

هممممش پارتی میخواد به خیلیا رو زدم التماس کردم سه ساله هیچکس جوابمو نمیده

چی بگم عزیزم میفهمم کاملا 

خدا ان شاالله کمکت کنه و حقوق شوهرت یا خیلی بره بالا یا خودت یه کار عالی پیدا کنی 

چله زیارت عاشورا بردار تا محرم ان شالله حاجت روا میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم عزیزم میفهمم کاملا  خدا ان شاالله کمکت کنه و حقوق شوهرت یا خیلی بره بالا یا خودت یه کار ...

خیلی ممنونم که باهام حرف زدی. خدا بهت سلامتی بده. ببخشید وقتتو گرفتم. 

خیلی ممنونم که باهام حرف زدی. خدا بهت سلامتی بده. ببخشید وقتتو گرفتم. 

خوشحال شدم عزیزم 

باردارم از ته دلم برات دعا کردم مشکلت حل بشه 

چون خودم کشیدم درد بیکاری رو یه مدت و خیلی خودمو عذاب دادم 

دیگه بهش فکر نکن اصلا کار خوبه خدا درست کنه🌹🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشحال شدم عزیزم  باردارم از ته دلم برات دعا کردم مشکلت حل بشه  چون خودم کشیدم درد بیکار ...

خدا دلتو شاد کنه.... من اونروز راهنماییم کردی درمورد لانه گزینی دلم قرص شد. هردفعه مزاحمت میشم. من خواهر ندارم میدونم شماهم نداری. خدا از خواهری کمت نکنه. 

خدا دلتو شاد کنه.... من اونروز راهنماییم کردی درمورد لانه گزینی دلم قرص شد. هردفعه مزاحمت میشم. من خ ...

عزیزی 

وظیفمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2823
2791