2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش کلی حرف زدم و همیشه یه دعا گردنمه  اونموقع هم تقصیر خودم بود اون بیچاره داشت اذیت میشد ا ...

دروغعغ کی باور میکنه سکته نمیکنی

اون واس چی اذیت شه ما اذیت میشیم

اونم یه مخلوق خداست اهل اذیت نیست منم کاریش ندارم که کاری بهم نداشته باشه تازه سبب خیر هم هست تو خون ...

مخ کار میگیری راستشو بگو🤣🤣🤣

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

من فکر میکردم دارم خواب میبینم اما واقعی بوده ☹

یه شب شوهرم سیرابی با شعله کم گذاشته بود روی گاز تا صبح بپزه بعد خودش خوابیده بود ماهم که خواب بودیم خواب دیدم یکی اومد بیدارم کرد یه پسر بچه بود پاهاش سم داشت ولی قیافش شبیه ما ها بود بعد بهم گفت گاز روشنه باید سریع خاموش کنی اولش ترسیده بودم گفتم توی کی ای گفت زودباش وقت نداریم خیلی وقته روشنه منم یکم بو کردم دیدم واقعا بو میاد اومد چراغ روشن کنم زد روی دستم گفت دیوونه شدی روشن کنی خونه میره هوا بعد گفتم چیکار کنم پس پنجره ها رو باز کن منم سریع باز کردم دویدم گازو خاموش کردم گفتم حالا چیکار کنم دیدم نیستش یه ان صدای شوهرم اومد گفت با کی حرف میزنی گفتم یه بچه اینجا بود بیدارم کرد گاز روشنه یه ان به خودم اومدم دیدم بالاسرگازم خشکم زده بود نمیدونستم چجوری اومدم اونجا ما دو ماه بعد ازون خونه رفتیم 

همش عین واقعیت بود همه میگن اون جن خودشو به شکل بچه دراورده تو نترسی اگه بزرگ بود از ترس نمیتونستی کاری کنی 

جدی میگی چجوری باکارات اذیت میشد یعنی چیکارمیکردی

من طبقه بالا جدا از مامانم اینا هستم و مجردم 

لخت میشدم موقع خواب طبقه بالا همش یه جوری حضورشو بهم نشون میداد از وقتی اینکارو ترک کردم دیگه اذیت نکرد

فقط هم وقتی لخت بودم یجورایی ابراز وجود میکرد