2777
2789
من پنج روزه دعاذگرفتیم هم خودم هم دختر ده ماهم من پری میدیدم بچم جن.هردومونم میدیدبم دخترم خودشو مین ...

یا علی جدی میگی الان اونجا زندگی میکنی

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من پنج روزه دعاذگرفتیم هم خودم هم دختر ده ماهم من پری میدیدم بچم جن.هردومونم میدیدبم دخترم خودشو مین ...

من با جن خونمون چند وقتی هست کاری به هم نداریم قبلا خیلی اذیت میشدم مدتها بود آرامش داشتم تا دیشب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادتن دیوانه شدید من اینو دیگ باور نمیکنم

دختر ده ماهم چطور دیوانه شده؟تازگیا فقد بلده بگه کیه.همش اشاره میکنه اون کبه؟بعدشم عزیزم درس حرف بزن.تو قران اومده یکم تحقیق کن

نپرسیدی چه شکلی بود

میگه با برادرشوهرم بغل روستایی بودن که کسی زندگی نمیکرد اما یکی از دور به شکل یه زن چادری فک کنم بهشون با دست با اشاره میگفته بیایین اینجا

فقط یه صلوات برای حل مشکل پدرم و خانوادم😔