تمام دیشب خونه مون جنگ بود من دیروز عصر بهش زنگ زدم قراره برم دندون پزشکی دندون هامو درست کنم بعد خونه مامانم بودم شوهرم شروع کرد تو همش مریضی هرچی در میارم باید پول دکتر تو بدم از یه طرف کمرت از یه طرف دندون هات من دیسک کمر دارم بعد خونه مامانم اینا گریه کردم مامانم گفت چرا به اون گفتی ولش کن خودت که پول داری از اون ببر (۶ میلیون دست شوهرم دارم بیاد میگم بزن به کارتم برم دندون هامو درست کنم )بعد دیشب اومدم خونه شروع کرد من پشت فرمون بودم تو نمیدونی من چی میکشم چرا منو پیش مامانت اینا خراب کردی منم گفتم خسته شدم هی همش میگی مریضی طلاقم بده راحت شم گفت برو طلاق بگیر هیچ حسی بهش ندارم چیکار کنم ؟
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چرا انقدر این کلمه طلاق راحت شده؟!!! به خدا مامان بابای من پنجاه سال از ازدواجشون داره میگذره مطمئنم تا حالا این کلمه رو به زبون نیاوردن. خوب مشکل دارید حرف بزنید سعی کنید کنارذبیاید یه قدم اون برداره یه قدم تو. برای چی به این راحتی حرف طلاق میزنید که اونم بگه برو طلاق بگیر! وقتی این چیزا رو میگین دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه زندگیتون.